1. Nejvíce mě trápí sluchátka, mobil jsem kupoval z http://www.max-shop.cz" onclick="window.open(this.href);return false; a kdyz vezmu svoje skullcandy sluchatka s 3.5mm ( vsude jinde fungujou dobre ) jackem a "zapichnu" ho celej jako to delam u vseho do mobilu a pustim pisnicku tak mi hraje reprak, ten jack musim asi tak 2-3mm povytahnout ven aby mi to šlo do sluchatek. S tímhle jsem se u žadny 3.5mm zdířky nesetkal a přešel jsem ze sony ericsson Fast-Port vykloktaný přípojky za lepším a stane se mi tohle =( když použiju dodávaná sluchátka a cela je zasunu tak do nich zvuk jde, ale strašně rachtavý, asi je ten jack o trošku kratsi nez uz skullcandy tak je to nejspiše na hraně kontaktu a musim je taky trošku povytahnout, navíc pokazdy kdyz je zasunu tak se mi spusti rozpoznavani hlasem, ktery se ma aktivovat az po zmačnuti určiteho knofliku na sluchatkach a +/- volume a ten třeti knoflik na dodavanych sluchatkach taky nefunguje vubec jeste k tomu mikrofon je nejšpíše nefunkční taky =( toto mě strašně rozciluje kdyz posloucham a jdu protoze ten jack se docela snadno vysune nebo zasune a ja musim štolovat zasununi toho jacku. A vubec už z principu, že u walkmanů se tohle nestávalo
2. Podrobnější nastavení Wifi. Ve škole mame zasehlovanou wifinu a připojujeme se na ni že zadame v telefonu nebo NB IP masku podsite branu a DNS. Na NB se to nastavi v pohode i kamos s ipodem si to muze nastavit a pripojit se, dokonce i droidem Wildfire, ale kdyz dam tu sit, podrzim a dam edit tak mam IP, masku podsite a branu zasedlou a nemuzu nic nastavit, asi doufam marně že to nějak jde, ale radši se zeptám mám telefon zatim 4 dny.
Děkuji mnohokrát za odpovědi, snad se to podaří nějak vyřešit, doufam že jsem dostal jen nějaky mechanicky vadny kus.