Androidify: Vlastní Android avatar zábavnou a rychlou cestou

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Post Reply
Martin Prokop
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC 8X, Optimus 4X HD a HP Touchpad

Post by Martin Prokop »

Na Android Marketu se včera objevila nová aplikace z dílny Google, Androidify. Jedná se o zábavný prográmek na vytváření vlastních Android avatarů. Uživatel má na výběr mnoho předpřipravených stylů a je jen na vás, jaké tričko či kalhoty zvolíte. Systém funguje podobně jako vytváření avatarů ve známe PC hře The Sims. Vybíráte tedy vlasy, brýle, vousy, oblečení a mnoho dalšího. Po vytvoření je zde možnost sdílet obrázek na nejrůznější sociální sítě jako Facebook či Twitter nebo daný avatar přiřadit jednomu z uložených kontaktů. Prostředí aplikace je velice přehledné a svižné, na nic tedy nečekejte a vytvořte si i vy vlastního Android avatara. Na videu níže se můžete podívat, jak to všechno funguje.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=irH3OSOskcE[/youtube]

obrázek
Ani já jsem neodolal a vytvořil si avatara podle sebe

Zdroj: Androidify.com
_iNTERFACE
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone

Post by _iNTERFACE »

nezeby sa mi to video nepacilo ale pripomina mi to video pre mobilny xbox a jeho avatara...lenze tu sa oblieka samotny android a doba aj kroky googlu naznacuju, ze prave to rozne obliekanie, farbicky budu viac a viac obmedzene a teda vytraca sa pointa tohto videa...uvidime co tym chceli povedat casom...
redfrog
nováček
nováček
Zařízení: HTC sensatione

Re: Androidify: Vlastní Android avatar zábavnou a rychlou ce

Post by redfrog »

Není způsob jak si tam vložit vlastní motiv na triko? Třeba nějakou cestou vytáhnout stávající soubor trika, upravit grafický a pak vložit zpět?

[img]http://img.tapatalk.com/5546fea5-9b98-f5c1.jpg[/img]
Post Reply

Return to “HTC telefony”