Přepínání profilů dle BTS

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
nowizz
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC One S (Ville)

Post by nowizz »

Čau lidi ... jsem tu opět po několika letech a nestačím se divit. Ale zpátky k dotazu.

Sháním prográmek - něco jako Cell profile swicher, který jsem kdysi používal na MPx220 (již odpočívá v křemíkovém nebi)

Zkoušel jsem googlovat, ale nenašel jsem nic, co by přepínalo profily a jiné věci na základě ID buňky mobilní síťe.

Hlavně, aby to fungovalo na HD mini.

Nějaké nápady? :tlem:
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond

Post by matelkoxxl »

Skús pozrieť na toto - http://www.ageye.de/index.php?s=gprofile/about" onclick="window.open(this.href);return false;
Videl som tam na screene, že to má nastavenie profilu na základe Cell ID,nie je to to čo hľadáš?
nowizz
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC One S (Ville)

Post by nowizz »

úspěšně nainstalováno a spuštěno. Hned po přechodu na jinou BTS uvidíme, jak funguje. Prozatím moc díky!

-- doplnění předchozího příspěvku (stř úno 09, 2011 6:53) --

dokonce jsem tu načel thread přímo o G-Profile. Tímto se omluvuju a prosím o lock. Díky
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond

Post by matelkoxxl »

Dnes som sa ešte pozeral do svojho telefónu na aplikáciu, ktorú používam ja na profily a má to tiež nastavenie zmeny profilu v závislosti na polohe, tak môžeš skúsiť aj to. Je to program SBSH PhoneWeaver 2.2.0 - http://www.sbsh.net/products/windows_mo ... honeweaver" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply

Return to “Aplikace”