Úprava vzhledu např. jako přes CHTEditor z WM

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Post Reply
Agitazione
nováček
nováček
Zařízení: htc desire HD

Post by Agitazione »

Na android jsem přešel z WM 6.5 Energy rom a moc jsem si vychvaloval úpravu hlavní obrazovky přes Cokies home Tab a CTEditor. Konkrétně mě u androida dost štve plýtvání prostoru, ikony mají mezi sebou zbytečně moc velké odsazení totéž platí i u widgetů.. V nejlepším případě bych uvítal něco jako byl již zmíněný CHTEditor, v to ale nedoufám.. :-( Takže zháním něco co mi umožní zvýšení rastru uložitelných ikon na plochu z původních 4x4 např. na 6x6 a tedy i změny velikosti původních widgetů. Vím, že v tomhle by možná pomohlo jiné uživatelské prostředí. Rád bych ale uvítal kdybych mohl zůstat u sense. Díky za rady. :-)
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

LauncherProPlus má v podstatě vše co požaduješ + widgety ve stylu Sense.
Agitazione
nováček
nováček
Zařízení: htc desire HD

Post by Agitazione »

to YAMATO: Díky za tip :-) vyzkoušel jsem ho ale stále to není to co hledám.. Co mi v tomto případě nevyhovovalo bylo nastavení výše zmíněného rastru aplikací na plochu z 4x4 například na 8x8 v tomto případě se zmenšily i widgety vzhledem k tomu, že jsou vázány na rastr polí na ploše.. Hledal jsem možnost jak v launcheru vypnout tuto vázanost ale nepodařilo se mi to.. Na XDa jsem právě četl že by se Cokies home tab měl chystat i na android ale co je na tom pravdy opravdu nevím. Pokud by to byla pravda, tak vím, že bych měl z toho druhý Vánoce :-) dle zkušeností zatím nevím co si mám o androidu myslet. V tomhle ohledu jsem dost náročnej a chci aby mi vše fungovalo.
Spinner
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC EVO 3D - SAMSUNG GALAXY NOTE

Post by Spinner »

Go Launcher EX - umí rastrování 5x5 a myslím si, že je to relativně O.K.
Post Reply

Return to “Operační systém Android”