HTC HD2 otazky

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
Dzambor
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2 otazky

Post by Dzambor »

Ahoj mam par otazok ktore som nejako nemohol najist:

Co je to RADIO, ako vypnem zvuk pri bootovani, aka najlepsia je neoficialna ROM (poprosil by som nejaky jednoduchy navod) hlavne aby mi to nevyhadzovalo ze mam malo pamate a pod. napr. pri navigaci. potom nieco na vylepsenie fotaku, niekde som videl aplikaciu na rozsirenie moznosti (ohniskova vzdialenost a pod. veci), prip. ake aplikacie pouzivate?

Este sa chcem opytat SPB backup zalohuje aj SMS?
Dakujem.

P.S.: som tu novy tak ma nekamenujte :oops:
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

HTC HD2 otazky

Post by icepoint »

Radio-verze jakoby firmware-nevim zda pisu presne,kterou mobil pouziva pro beh bezdrat.funkci-telefon,bluetooth,zrejme citlivost fm tuneru,wifi,kazda rom nejakou verzi ma,vetsinou je novejsi necim lepsi,boot.zvuk ticho-nahrajes par sec.ticha ve formatu wav,pojmenujes soubor HTC-QuietlyBrilliantBoot,nakopirujes do slozky windows-nebo staci mit tel.na potichu,pak samozrejme ani pri boot.nic nevydava,nejlep.ROM se asi neda rict,kazdy chce neco jineho,vseob.ani s ofic.ROM nema tel.problem s pameti,teda pokud ti nebezi naraz 10aplikaci,spbbackup-tusim,ze sms zalohuje,jinak zdarma zalohuje aplikace myphone pres net,fotak nevim,je to mobil,ne fotak,neresil jsem.
Post Reply

Return to “HTC HD2”