HTC wildfire - gps chybná poloha
Dobrý den, prosím o radu. Před několika dny mi začala blbnout funkce MOJE POLOHA, a to hlavně v okamžiku, když používám službu Latitude.Někdy mi ukáže přímo na mapě, že se nacházím v Číně a přitom jsem v Olomouci. Nebo zase místo na mapě odpovídá, ale nápis tam mám Čínská lidová republika. Tímpádem se mi i zaktualizuje počasí a čas dle této polohy. Nevíte, co s tím může být. Už jsem bezradná a nevím, co s tím. Děkuji.
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
HTC wildfire - gps
V Nastavení > Aplikace > Správa aplikací - vynuť ukončení a vymaž data aplikace Mapy
Mělo by to pomoci "snad" a je možné, že tento problém způsobuje určení polohy podle WiFi. Tuto funkci raději ani nepovoluj. Tuším, že se to při spuštění ptá.
Mělo by to pomoci "snad" a je možné, že tento problém způsobuje určení polohy podle WiFi. Tuto funkci raději ani nepovoluj. Tuším, že se to při spuštění ptá.
HTC wildfire - gps
Moc děkuji,jdu to zkusit. Ale je zajímavé, že vždy jsem přes wifi povolení měla a nic se nedělo a teď pár dní to takhle blbne.
-- doplnění předchozího příspěvku (úte pro 28, 2010 12:19) --
Zkusila jsem to, ale mám problém teď i s počasím. Ukazujeme mi, že je 8st. v Číně (jako aktuální). Není to tím, že nedávno jsem stáhla aktualizaci Android?
-- doplnění předchozího příspěvku (úte pro 28, 2010 12:19) --
Zkusila jsem to, ale mám problém teď i s počasím. Ukazujeme mi, že je 8st. v Číně (jako aktuální). Není to tím, že nedávno jsem stáhla aktualizaci Android?
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
Aktualizace mohou přinášet potíže. Nechci říci, že se doporučuje dát zařízení do továrního nastavení, ale je to vhodné. Jinak poloha počasí se aktualizuje za nějakou krátkou dobu, když se připojíš k internetu skrze síť mobilního operátora, nebo když zařízení získá informace o, GPS, pozici a budeš připojena jakkoliv k netu.
To všechno vím. No uvidím, jak to poběží, teď jsem to všechno promazala a zatím to funguje i počasí naskočilo dobře. Moc děkuji za radu.
-- doplnění předchozího příspěvku (úte pro 28, 2010 14:35) --
POMOC!!!!!!!!! Tak už zase. Vše jsem udělala podle návodu a zase jsem v Číně
.
-- doplnění předchozího příspěvku (stř pro 29, 2010 9:05) --
POMOC!!!!!!!!!!!!
-- doplnění předchozího příspěvku (úte pro 28, 2010 14:35) --
POMOC!!!!!!!!! Tak už zase. Vše jsem udělala podle návodu a zase jsem v Číně
-- doplnění předchozího příspěvku (stř pro 29, 2010 9:05) --
POMOC!!!!!!!!!!!!
-
Luboš Klicpouch
- smartguru

- Zařízení: SGN
To je opravdu divné.. Zkusil bych tovární nastavení.. Ale když to nepomůže, tak fakt nevím..