HTC wildfire - gps chybná poloha

Zajímavé programy a aplikace pro Android
Post Reply
dedo1704
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: HTC wildfire

Post by dedo1704 »

Dobrý den, prosím o radu. Před několika dny mi začala blbnout funkce MOJE POLOHA, a to hlavně v okamžiku, když používám službu Latitude.Někdy mi ukáže přímo na mapě, že se nacházím v Číně a přitom jsem v Olomouci. Nebo zase místo na mapě odpovídá, ale nápis tam mám Čínská lidová republika. Tímpádem se mi i zaktualizuje počasí a čas dle této polohy. Nevíte, co s tím může být. Už jsem bezradná a nevím, co s tím. Děkuji.
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Desire

HTC wildfire - gps

Post by Pavel Vlasák »

V Nastavení > Aplikace > Správa aplikací - vynuť ukončení a vymaž data aplikace Mapy

Mělo by to pomoci "snad" a je možné, že tento problém způsobuje určení polohy podle WiFi. Tuto funkci raději ani nepovoluj. Tuším, že se to při spuštění ptá.
dedo1704
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

HTC wildfire - gps

Post by dedo1704 »

Moc děkuji,jdu to zkusit. Ale je zajímavé, že vždy jsem přes wifi povolení měla a nic se nedělo a teď pár dní to takhle blbne.

-- doplnění předchozího příspěvku (úte pro 28, 2010 12:19) --

Zkusila jsem to, ale mám problém teď i s počasím. Ukazujeme mi, že je 8st. v Číně (jako aktuální). Není to tím, že nedávno jsem stáhla aktualizaci Android?
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Desire

Post by Pavel Vlasák »

Aktualizace mohou přinášet potíže. Nechci říci, že se doporučuje dát zařízení do továrního nastavení, ale je to vhodné. Jinak poloha počasí se aktualizuje za nějakou krátkou dobu, když se připojíš k internetu skrze síť mobilního operátora, nebo když zařízení získá informace o, GPS, pozici a budeš připojena jakkoliv k netu.
dedo1704
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by dedo1704 »

To všechno vím. No uvidím, jak to poběží, teď jsem to všechno promazala a zatím to funguje i počasí naskočilo dobře. Moc děkuji za radu.

-- doplnění předchozího příspěvku (úte pro 28, 2010 14:35) --

POMOC!!!!!!!!! Tak už zase. Vše jsem udělala podle návodu a zase jsem v Číně :-(.

-- doplnění předchozího příspěvku (stř pro 29, 2010 9:05) --

POMOC!!!!!!!!!!!!
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Zařízení: SGN

Post by Luboš Klicpouch »

To je opravdu divné.. Zkusil bych tovární nastavení.. Ale když to nepomůže, tak fakt nevím..
Post Reply

Return to “Aplikace a software”