Ovšem nepátral jsem po tom a nevím zda je k tomu nutný root nebo zda dokonce S-OFF. "poraďte mi a já zde doplním"
Návod bude nejspíš pro všechny z vás pouze orientační, protože je směřován na operační systém GNU/Linux, ale s malou odlišností bude použitelný i pro vás s OS Windows.
Nejprve tedy musíte mít staženou nějakou verzi sdk. V nich naleznete ve složce tools aplikace "adb" a "fastboot", které bude nutné spustit v příkazovém řádku. Pokud aplikace "fastboot" není v uvedené složce stáhněte ji z webu HTC a vložte ji do složky "tools".
Jak tedy flashnout splash screen do svého zařízení?
Začnu nejprve několika chybovými hláškami. Ať jsem použil jakýkoliv postup narazil jsem na jednu z následujících chybových hlášek a nedostal jsem se ke zdárnému konci.
Code: Select all
< waiting for device >
sending 'splash1' (750 KB)... FAILED (status malformed (1 bytes))Code: Select all
sudo ./adb kill-server
sudo ./adb start-server
./adb devices
./adb reboot-bootloader
sudo ./fastboot flash splash1 nazev_vaseho_splash_screenu.img Jedinou odlišností pro OS Windows je, že v příkazovém řádku pro každý příkaz vynecháte prefix "./" nebo "sudo ./", který vidíte u každého příkazu na začátku.
Ještě doplním, že příkazy budou funkční pouze pokud příkazový řádek poběží ve složce kde se nacházejí aplikace "adb" a "fastboot".
android3.img.zip>>>

androidgraf.img.zip>

batman.img.zip>>>>

devushka.img.zip>>>

fentezi.img.zip>>>>>

perfect.img.zip>>>>