Na serveru istartedsomething.com se objevily obrázky z původních "vývojových" konceptů uživatelského prostředí Metro, které je použito ve Windows Phone 7. Podívejte se, jak tento systém mohl vypadat; na některých screenshotech je patrné tučnější písmo, odlišný layout či zcela jiný vzhled kontextových nabídek. Pár návrhů se mi celkem zamlouvá, které byste favorizovali vy?
To máš stejně jedno... kdyby nebyly mega fonty, tak by to aspoň obalili tunou grafiky, takže jedna informace by stejně zabrala totéž místo...
Jinak se mi líbí jen druhý a předposlední řádek, ale vítězí stejně současný reálný vzhled.
Ze začátku se mi nelíbil ani ten co je,tedy viděl jsem ho jen na obrázcích a pak jsem zašel na chodov do Samsungu a tam jsem to viděl na živo a musel jsem Omnii 7 mít,mimochodem se mi také žádná s těch starých nezamlouvá
Me se libi ta cerno zluta kombinace barev.... Skoda ze ve finalni verzi WP7 neni....
Jinak naprosty souhlas s HTCJIRKA... Velokosti fontu jsou ve WP7 naprosto prehnane... Casto neni videt pulka nazvu aplikace nebo jemna.. Dost nepraktcke... Nevim koho to napadlo ale je to blby napad...