ahojte , prominte za amaterskou otazku ale musim se zeptat , jelikoz v tom mam trosku chaos a ctu to hlavne v diskusi htc desire hd ( ptat se budu ale tady , jelikoz je to otazka o androidu , z kterym zatim nemam zadne skusenosti )
Android neumi nebo ma problemy s mailem na seznamu ? znamena to ze neumi to co mam na htc hd1 ( wm 6.5 ) ze mi chodi do pristroje maily, ktere mam na me mailove adrese na seznamu.cz ? dekuji predem za info
ps - ma s tim problem i wp7 nevite nekdo ? nechci na wp7 zakladat dalsi tema s touto mini otazkou
ANDROID A MAIL
-
matejsaman
- mám jeden příspěvek

- Zařízení: HTC Desire
ANDROID A MAIL
Já mám obdobný problém. Při prvním spuštění jsem bez problémů nastavil email na seznamu. Před dvěma dny jsem aktualizoval na Android 2.2. Hned potom mi zmizely všechny emaily z telefonu. Znovu jsem nastavil email, ale nepřicházejí mi žádné zprávy. Pouze pokud nastavím možnosti stahování na počet zpráv, tak mi přijdou asi 20 dnů staré zprávy a novější ne.
Nevíte někdo čím to je? děkuji...
Nevíte někdo čím to je? děkuji...
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
ANDROID A MAIL
Ten problém evidentně je. Včera jsem udělal zkoušku - nastavil mail manželky, jeden starý a dva úplně nově založené. Všechny @seznam.cz, stejná nastavení. Ten manželčin a jeden nový fungují, starý a druhý nový ne. Důvod nepochopitelný.
Re: ANDROID A MAIL
ono je i zajimave,ze gmail hazi cca 50% mailu z domeny @seznam.cz do spam kose 
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Luboš Klicpouch
- smartguru

- Zařízení: SGN
ANDROID A MAIL
Jednoduchá odpověď a tím i řešení je nasnadě.. Víte o tom, že gmail, který jistě v androidu máte, protože bez něho telefon moc dobře a celkově nefunguje, má funkci naimportování dalších schránek, ať už @seznam, @centrum, nebo třeba @cokoli
Tímto si do svého gmailu naimportujete neomezené množství vašich @seznam schránek a pak je budete z prostředí gmailu používat. @seznam maily si označíte automaticky určitým štítkem a je to. Má to jednu nevíhodu. Z telefonu není možné z @seznam z aplikace gmail psát, na webu ano.