ANDROID A MAIL

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Post Reply
TMASKA
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2

ANDROID A MAIL

Post by TMASKA »

ahojte , prominte za amaterskou otazku ale musim se zeptat , jelikoz v tom mam trosku chaos a ctu to hlavne v diskusi htc desire hd ( ptat se budu ale tady , jelikoz je to otazka o androidu , z kterym zatim nemam zadne skusenosti )

Android neumi nebo ma problemy s mailem na seznamu ? znamena to ze neumi to co mam na htc hd1 ( wm 6.5 ) ze mi chodi do pristroje maily, ktere mam na me mailove adrese na seznamu.cz ? dekuji predem za info

ps - ma s tim problem i wp7 nevite nekdo ? nechci na wp7 zakladat dalsi tema s touto mini otazkou
matejsaman
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC Desire

ANDROID A MAIL

Post by matejsaman »

Já mám obdobný problém. Při prvním spuštění jsem bez problémů nastavil email na seznamu. Před dvěma dny jsem aktualizoval na Android 2.2. Hned potom mi zmizely všechny emaily z telefonu. Znovu jsem nastavil email, ale nepřicházejí mi žádné zprávy. Pouze pokud nastavím možnosti stahování na počet zpráv, tak mi přijdou asi 20 dnů staré zprávy a novější ne.

Nevíte někdo čím to je? děkuji...
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

ANDROID A MAIL

Post by YAMATO »

Ten problém evidentně je. Včera jsem udělal zkoušku - nastavil mail manželky, jeden starý a dva úplně nově založené. Všechny @seznam.cz, stejná nastavení. Ten manželčin a jeden nový fungují, starý a druhý nový ne. Důvod nepochopitelný.
budvajs
nováček
nováček
Zařízení: HTC Bravo

Re: ANDROID A MAIL

Post by budvajs »

ono je i zajimave,ze gmail hazi cca 50% mailu z domeny @seznam.cz do spam kose :-D

Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Zařízení: SGN

ANDROID A MAIL

Post by Luboš Klicpouch »

Jednoduchá odpověď a tím i řešení je nasnadě.. Víte o tom, že gmail, který jistě v androidu máte, protože bez něho telefon moc dobře a celkově nefunguje, má funkci naimportování dalších schránek, ať už @seznam, @centrum, nebo třeba @cokoli :) Tímto si do svého gmailu naimportujete neomezené množství vašich @seznam schránek a pak je budete z prostředí gmailu používat. @seznam maily si označíte automaticky určitým štítkem a je to. Má to jednu nevíhodu. Z telefonu není možné z @seznam z aplikace gmail psát, na webu ano.
Post Reply

Return to “Operační systém Android”