Úvodní obrazovka - změna?

Téma věnované výkonnému komunikátoru HTC Desire HD se systémem Android
Post Reply
alda
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire HD

Post by alda »

Zdravím. Vážně uvažuji o výměně svého Diamonda2 za DHD. Jedna z věcí, která mi dost vadí je neuvěřitelné plýtvání místem na úvodní obrazovce. Chci se uživatelů zeptat, zda jde nějakým způsobem změnit ty obrovské hodiny na menší a využít více než 2 řádky ikon s rychlými odkazy. V příloze přikládám screen mé nynější obrazovky na 3,2 palce velkém displeji Diamondu2, kde je daleko více informací něž na obřím 4,3 palcovém displeji DHD. Dotaz tedy zní, zda jde na DHD vytvořit podobnou úvodní obrazovku, jaká je v příloze. Předem díky za odpověď.
Attachments
scr.jpg
(39.56 KiB) Downloaded 557 times
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

Androidí Sense se bohužel nějakou obdobou Co0kieHomeTabu upravit nedá...upravit to jde tak, když se použije alternativní launcher a widgety...asi nejlepší je LauncherPro, widgety jsou horší, je jich mrtě, ale dohromady je sladit je fakt fuška.
alda
nováček
nováček

Post by alda »

Ideální by bylo, kdyby byl k dispozici Co0kieHomeTab pro Android. Bylo by po problému. Zkusím se podívat , co se dá změnit těmi alternativními launchery. Zatím díky za odpověď.
P.S.: používá někdo na úvodní obrazovce zobrazení událostí a úkolů viz. můj screen? Podělte se, ať vidím jak to vypadá.
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Zařízení: SGN

Post by Luboš Klicpouch »

Podívej se sem.. http://crowdreel.com/tag/ukazandroid" onclick="window.open(this.href);return false;
alda
nováček
nováček

Post by alda »

Tak to už vypadá trochu líp. Předpokládám, že to ale nepůjde vytvořit ve standartním Androidu, že bude potřeba doinstalovat nějakou aplikaci. Nebo se pletu? Dík.
pk
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Galaxy S4

Post by pk »

Odporucam Launcher Pro. Ale widgety rozchodis aj v sense. Treba trosku pohladat a najdes vsetko co chces.
FoXo
nováček
nováček

Post by FoXo »

Ked si dam ten Launcher pro je zadarmo ?
Ak si ho dam a nebude sa mi pacit alebo si s nim nebudem vediet dat rady viem si naspat dat klasicke hts sense?
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

Zadarmo je základní verze Launcheru Pro, ale doporučuju placenou, je to levné a možnosti jsou o hodně větší. Samozřejmě Sense jde dát zpět.

Když už tu je řeč o Launcher Pro...líbí se mi, hodně si s ním teď hraju...ale mám problém s jeho Twitter widgetem. Teda funguje OK, ale mám ho nastavený na HTC Peep...a když dojde k aktualisaci, tak mi na liště vyskočí hláška, já přejdu na widget Launcheru Pro...a nic, musím aktualisovat ručně...a navíc upozornění z HTC Peep na liště zůstává, dokud ho nezruším. Čili velmi nepraktické. Jde to nějak řešit nebo je to vlastnost?

Jinak ještě by to chtělo nějaké hodiny ladící s widgety LP.

Taky widget Lidé je v Sense řešen poněkud lépe, zobrazuje upozornění a nezakrývá čtvrt fotky jménem...
Post Reply

Return to “HTC Desire HD”