android 2.2 froyo

Diskuze věnovaná smartphonům řady Samsung Galaxy (S7, edge, S6 a dalším…)
Post Reply
Luda
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S

android 2.2 froyo

Post by Luda »

ahoj,byl sem dlouholety majitel WM.a teď sem přešel na android.
chtěl sem se zeptat jak je to s tim přehranim z 2.1 na 2.2 (original) mam ho sice koupeny unas ale je to dovoz německo,tak sem se chtěl zeptat jestli to musi byt froyo z německych stranek nebo tam mužu dat froyo třeba tady od nas třeba od T-mobilu bo ho mam myslim taky od T-mobilu ale pravě dovoz německo.děkuji
jjiirrii
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 6S Plus

android 2.2 froyo

Post by jjiirrii »

Stáhni si ze stránek Samsungu aplikaci Kies http://cz.samsungmobile.com/supports/so ... oftware.do" onclick="window.open(this.href);return false; pak připoj telefon k počítač, klikni na aktualizovat firmware a uvidíš co ti Kies nabídne za aktualizaci. Přes Kies je aktualizace ofiko.
Luda
nováček
nováček

android 2.2 froyo

Post by Luda »

moc dekuju.a jeste by me zajimalo jestli se prechod na froyo vyplati.cetl sem ze to ma nake vychytavky o proti starsi verzi ale jde mi spis o uzivatelske zkusenosti, jako jestli tam pak vsecho beha jak ma nebo jestli je to nake zabugovane.dekuju za odpoved
jjiirrii
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 6S Plus

android 2.2 froyo

Post by jjiirrii »

K tomu bych ti doporučil přečíst si toto vlákno http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 42&t=20186" onclick="window.open(this.href);return false; kde se diviš více o v.2.2.
radaumacher
přispěvatel
přispěvatel

android 2.2 froyo

Post by radaumacher »

Měl jsem možnost porovnat můj SGS s 2.1 a jeden kamarádův s 2.2, myslím že můžu aktualizaci jasně doporučit. Není to nijak drtivý rozdíl, ale určitě se vyplatí.
Post Reply

Return to “Samsung telefony”