Zdroj: WMPoweruser, PPCGeeks

Myslis i s temi, co MS a Dell daval zadarmo?Paulos wrote:Podle nějakých dalších informací se dohromady těch přístrojů (WP7) prodalo už přes 300 tisíc
Jsem jsem nikde takovou informaci necetl. Kdyby to byl tak zasadni nedostatek, urcite by se to objevilo ve vsech zpravach o prodeji.Paulos wrote:Navíc v mnoha obchodech prý nestačily dodávky přístrojů, zájem tady tedy určitě je
Ohledne aktualizaci nevidim zadny velky prinos, jak se zjevne vsichni domnivaji spise doplneni jiz tak chabeho zakladu (treba u iPhone povazuji Copy&Paste za velky prinos, protoze podle me byl postaven na velmi dobre koncepci, pro svuj okruch uzivatelu, jen to zpocatku vypadalo, ze u toho uplneho zakladu zustanou, coz se nastesti nestalo).Paulos wrote:V lednu 2011 pro WP7 navíc vyjde mnohokrát zmiňovaná velká aktualizace, o které se už teď šíří tólik krásných zpráv... Prý umožní nejen copy-paste, ale i (z dohadů) multitasking, (od zaměstnance MS) vlastní vyzvánění a turn-by-turn Bingová navigace, možná taky větší integraci Skydrive... Nedělám z Microsoftu boha, ale pokud se tohle všechno potvrdí, bude to od MS opravdu fofr

Souhlasim, akorat ta primitivni grafika mlade asi moc nepritahne... a i kdyz nemam rad prebarvene preefektovane kyce, tak me tohle taky nepritahne...Standa wrote:všechno, co mladí chtějí - sociální integraci, kulatý vzhled a jednoduchý animovaný systém.

Vubec nechapu co tady pises.... ja jsem psal ze vetsina lidi by sahla po HTC Desire radsi nez po HTC Wildfire kdyby byli za stejnou cenu...a ty mi na to napises ze bys nebral WP7 ani za polovic..... michas jabka s hruskama....bkf1 wrote: Jinak ja bych po Desire sahnul radeji nez po necem s WP7 i kdyby WP7 bylo o polovinu levnejsi...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest