Jawbone Jambox: Bezdrátový reproduktor pro iOS zařízení

Zajímavé hry pro iPad a iPhone, tipy a návody
Post Reply
iPhoneTips.cz
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Apple iPhone 4

Post by iPhoneTips.cz »

Jsem si jistý, že po přečtení tohoto článku budete hračku jménem Jambox určitě chtít. O co jde? O bezdrátový reproduktor, který bez problémů komunikuje s iPhonem, iPadem nebo jakýmkoliv jiným Bluetooth zařízením. Pojďme se na něj podívat blíže. Firma Jawbone udává, že reproduktor Jamboxu dokáže vyprodukovat až 85 db (s frekvenčním rozsahem 60 Hz – 20 KHz), což není nikterak moc, na druhou stranu menší místnost to ozvučí dostatečně. Největší síla Jamboxu je ale v designu, respektive barevném provedení. Jak si můžete všimnout na obrázcích, Jawbone vsadilo na 4 barevné variace pojmenované Black Diamond, Red Dot, Grey Hex a Blue Wave. Kromě toho, že Jambox můžete „krmit“ audio signálem přes Bluetooth (s dosahem zhruba 10 metrů), dokáže tato hračka hrát také z audio vstupu, konkrétně klasického 3,5mm jacku, který oceníte především pokud vaše zařízení nemá Bluetooth (například iPody).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XgC3zjNH1oU[/youtube]
Informace: Zpráva původně vyšla na spřáteleném serveru iPhoneTips.cz.

Co by mě opravdu zajímalo, je skutečná výdrž integrované Li-ion baterie. Výrobce udává až 10 hodin hraní, ovšem dodává, že samozřejmě záleží na zvolené hlasitosti a dalších faktorech. I kdyby ale byla skutečná výdrž poloviční, 5 hodin není vůbec špatný výsledek. Baterie se napájí pomocí MicroUSB konektoru.

obrázek

Rozměry Jamboxu jsou pouze 155 x 57 x 40 mm a hmotnost 347 gramů, což svědčí o tom, že uvnitř nebude nějak výjimečná elektronika a výsledný zvuk pravděpodobně nebude až takový zázrak. Na druhou stranu při hraní her vám nejspíš nejde o brilantní výšky a hluboké basy, takže kvalitu zvuku možná ani řešit nebudete. Navíc Jambox můžete použít jako hands-free. Pokud jste se do Jamboxu zamilovali (třeba kvůli velice povedené reklamě v úvodu článku), můžete začít předobjednávat na stránkách výrobce Jawbone. Cena za tuto hračku je poměrně vysokých 199 USD (zhruba 3 400 Kč), na druhou stranu k Jamboxu dostanete také aplikaci MyTalk, která nabídne pro všechny Jawbone zařízení solidní možnosti.

obrázek
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Já používám mobilní repro Logitech Pure-Fi Mobile (recenze) a jejich udávaná doba výdrže 12 hodin zhruba odpovídá. Takže 10ti hodinám bych Jamboxu klidně věřil.
Ovšem tak pěknou reklamu Logitech nemá :-).
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Ten design se mi hodně líbí, taky jsem nějaký čas uvažoval o BT repráčcích, ale nakonec jsem si uvděomil, že bych je až tak často nevyužíval.
Post Reply

Return to “Hry a zábava na iOS”