Ahoj,
včera jsem si koupil GALAXY S a zaboha ne a ne přijít na to, jak uložit kontakty z Gmailu do telefonu tak aby nebyly jen synchronizované, ale aby v tome telefonu byly i fyzicky... četl jsem tady spoustu posupů, jak to udělat opačně, ale nikde jsem nenašel návod na to co potřebuju já. Pokud už se to tu někde řešilo, omluvte mne...
A ještě dalí věc. Zkoušel jsem importovat kontakty z N95 přes Kies ale není mi jasný jak. Kies se tváří že podporuje *.csv ale když chci *.csv otevřít, tak to prostě nejde... kdyby se to povedlo nemusel bych to řešit složitě přes ten Gmail...
Přesun kontaktů z Gmailu do telefonu
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
A synchronizace s Outlookem nefunguje?Nebo v nokii vybrat všechny a odeslat přes BT?
-
jjiirrii
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6S Plus
V kontaktech zadej export a on ti nabídne možnost gmailu a uloží ti soubor s kontakty na kartu. Pak si je naimportuješ do telefonu.
Mno tak jsem to udelal jak jsi rekl, ale asi jsem uplna lama,protoze v tom ted mam taaaakovej hokej... Potreboval bych nekde odstranit vsiechny kontakty vc kontaktu sim a naexportovat si je zase znova, ale nikde nemuzu najit hromadny odstraneni nebo oznaceni vsech kontaktu.
Omlouvam se za reseni takovychhle banalit,ale jsem v koncich a bez kontaktu se neda zit.
Navic mne zarazi jedna vec-proc,kdyz posilam sms,se nsehoduje seznam kontaktu se seznamem do kteryho pristupuju z hlavni nabidky?
Omlouvam se za reseni takovychhle banalit,ale jsem v koncich a bez kontaktu se neda zit.
Navic mne zarazi jedna vec-proc,kdyz posilam sms,se nsehoduje seznam kontaktu se seznamem do kteryho pristupuju z hlavni nabidky?
-
jjiirrii
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6S Plus
Nejjednodušší bude asi: dej si kontakty/možnosti zobrazení/ a tam si nechej zakliklé jen ty co chceš vidět (Výběr kontaktů pro zobrazení). A nebo pokud chceš mít ve founu čisto (jak to mám rád já), udělej hard reset ( nastavení/soukromí/obnovit tovární data) a pak si naimportuj ty kontakty do telefonu. Ale při zadávání účtů a sinchronizaci si nezapomeň odkliknout (na gmailu, exchange a pod.) "synchronizace služby kontakty" a tím pádem budeš mít pouze kontakty v telefonu a nebudou se ti ukazovat v kontaktech připojené kontakty. Snad se v tom vyznáš. Přeji pevné nervy 
Díky za tipy, kontakty se povedlo synchronizovat pres Microsoft Office Outlook