HTC HD2 ???

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
Kukin
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy Note 3

HTC HD2 ???

Post by Kukin »

Caute - vcera jsem si poridil HD2 (konecne), ale starsi a rad bych se zeptal, jestli je nak mozno zjistit,jestli je zarizeni puvodem CZ(kvuli ofi aktualizacem treba), jestli je flashnute a podobne. Mozna to je blby dotaz pro nekoho, ale predem dekuji vsem za pomoc.
msv
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BB Q10

HTC HD2 ???

Post by msv »

Nastavení>systém>informace o zařízení>softwarové informace ( ty poslední dvě položky nevím, jestli jsou přesně takhle popsané, mám eng rom, tak neznám přesný český popis). Ale každopádně tam najdeš verzi OS, Manily, ROM, radia atd. A pro jaký region je telefon určen je v podstatě jedno, rom si tam můžeš nahrát jakou chceš. A pokud by jsi náhodou měl telefon pro jiný region a chtěl stáhnout ofiko rom pro náš region, tak S/N seženeš kdekoli na netu.
Kukin
nováček
nováček

HTC HD2 ???

Post by Kukin »

JJ nasel jsem to - diky. Potom se mi to jeste nak podarilo i ze serioveho cisla zjistit. ted uz mi zbyva si jen hrat a vymyslet vse co me napadne :lol:
Jen jedna takova vec jeste - jde nak nastavit, ze jak zmacknu krizek,ze se program ukonci a dale ze jsem treba na netu a dam domu aby bezel nekde na pozadi a moh se k nemu hned vratit? u Damonda mi to slo ale tady se mi to nastaveni nak nepodarilo nijat. Jinak jsem tak zatim fouknul posledni Ofi Rom 1.66.479.2 kde je automaticky radio 2.07.51.22_2. Asi Budou daleko lepsi Romky, ale mam problem s En jazykem docela :( a tak se muj vyber strasne moc zmensuje
Argi
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S III

HTC HD2 ???

Post by Argi »

kdyz das "domu" z jakekoliv aplikace, tak ti ta aplikace pobezi porad, staci juknout potom do task manazeru a tam mas zobrazeny vsechny spustene aplikace a tapnes si , jakou chces otevrit. Ohledne ROM, ted v nejblizsich dnech by mela vyjit nova ofiko romka s ceskou lokalizaci ve verzi 3.14.
Kukin
nováček
nováček

HTC HD2 ???

Post by Kukin »

Dik moc za pomoc - nakonec jsem to stejne flashnul (jako vse co jsemmel) a hodil tam Energy rom a pocestil ji castecne - ted resim problemy primo na ni
Post Reply

Return to “HTC HD2”