Vlastním Xperia 10 mini pro teprve dva dny a zjistil jsem, že v základu neumí počítat provolané odchozí minuty a odeslané SMS. Díky mému tarifu mi tato funkce dost schází...
Nevíte o nějakém SW, který by se tam nainstaloval a dokázal by to počítat?
Počítač odchozích minut a zpráv - Xperia 10 mini pro
-
Ivo Pavelka
- nováček

- Zařízení: xperia X10 mini pro
-
martintrestik
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S II
Zkus tuto aplikaci Stats
http://www.appbrain.com/app/stats/com.sebastian.stats" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.appbrain.com/app/stats/com.sebastian.stats" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Ivo Pavelka
- nováček

Super, díky moc.
Na jiném fóru mi ještě poradili tuto aplikaci Call Meter NG. Ta je i částečně v CZ.
Na jiném fóru mi ještě poradili tuto aplikaci Call Meter NG. Ta je i částečně v CZ.
používám Call Meter NG a spokojenost...
-
Ivo Pavelka
- nováček

Tak jsem se nakonec rozhodl pro aplikací Call Meter NG.
Jen mám teď trochu hokej v počítání Odchozích minut. Call Meter NG mi zobrazuje Odchozí minuty: 35:45 (16) / 43:33. Číslo v závorce je počet odchozích hovorů, ale nevím proč tam jsou dvě hodnoty minut. Jedny před lomítkem a druhé za lomítkem. Nevíte prosím, co to je za minuty? Čekal bych, že hodnoty budou shodne, ale takhle nevím, které jsou skutečně odchozí
Můžete mi prosím poradit?
Jen mám teď trochu hokej v počítání Odchozích minut. Call Meter NG mi zobrazuje Odchozí minuty: 35:45 (16) / 43:33. Číslo v závorce je počet odchozích hovorů, ale nevím proč tam jsou dvě hodnoty minut. Jedny před lomítkem a druhé za lomítkem. Nevíte prosím, co to je za minuty? Čekal bych, že hodnoty budou shodne, ale takhle nevím, které jsou skutečně odchozí
Můžete mi prosím poradit?
- Cleric
- smartmaniak

- Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Jediná možnost je vynulovat a zkusit zavolat třeba infolinku budeš mít jasno. To druhý číslo bych hádal že budou příchozí hovory, ale jen hádám.
Tak zkouším také Call meter, sice též nechápu čísla za | - ale pokud bude počítat tak jak má, tak je to nádhera, dají se nastavit volné minuty, volné sms, cena za minutu, cena za sms, tarifikace (60+1 atd)
Takže jedině doporučuji 
Dokonce má počítadlo stažených dat přes 3G-edge-gprs, je tam volba nastavit FUP a vidím kolik % jsem vyčerpal
Dokonce má počítadlo stažených dat přes 3G-edge-gprs, je tam volba nastavit FUP a vidím kolik % jsem vyčerpal
-
Ivo Pavelka
- nováček

Tak jsem konečně zjistil co znamená to číslo za lomítkem. Před lomítkem je počet provolaných minut v rámci zúčtování a za lomítkem je to celkem. Tohle číslo se nenuluje automaticky.