Bohužel od té doby se mi přestala zobrazovat Moje kontaktní karta, respektive v záhlaví zobrazena je, ale bez údajů a po kliknutí na ni ji nelze ani upravit - zobrazí se údaj o načítání, ale nic se neděje a musím se vrátit zpět.
Nechce se mi opět propojovat a synchronizovat seznam s googlem a znovu všechny fotky ručně přiřazovat ke kontaktům, ani netuším, zda by to vůbec řešilo můj problém. Ví někdo jak znovu vyplnit a nechat zobrazit Moji kontaktní kartu?
-- doplnění předchozího příspěvku (stř říj 13, 2010 8:44) --
Tak jsem od včerejška googlil a zjistil jsem, že nejsem sám kdo má problémy se zobrazením a editací položky "Já - Moje kontaktní karta". Spíše se ale jedná o zahraniční diskuzní fóra. Pokud pominu hard reset a obnovení telefonu do původního stavu, tak jsem nalezl jedno řešení:
Netuším ale jak se ke zmíněným souborům dostat. Ve správci souborů v telefonu i na PC v programu MyPhoneExplorer je složka "data" prázdná. Buď jsou soubory skryty, nebo nevím v čem je prohlížet. Upozorňuju, že mám původní ROM od T-Mobile, tak jestli to náhodou není příčina. Omlouvám se, jestli se ptám jak úplný blbec, ale doteď jsem měl hloupej telefon a tyto problémy jsem nikdy neřešil. Poradí někdo jak na to?Let me save you some time, at least if you're running a Froyo Desire. The database is set up a little differently than indicated above (and housed in a different spot, but that was easy enough). Rather than mess with it to figure it out, I did it the old fashioned way, which worked like a charm.
Sync your contacts.
Now back your database up:
adb pull cd /data/data/com.android.providers.contacts/databases/contacts2.db
Then just delete it:
adb shell
rm /data/data/com.android.providers.contacts.databases/contacst2.db
Reboot the phone. You might end up with a black screen. Holding the power button until the reboot menu comes up gets rid of it. Let it sync. Problem solved.