signal problem

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
majo158
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

signal problem

Post by majo158 »

Prehľadal som skoro všetky fóra na nete, no môj problém sa mi nepodarilo vyriešiť. Jednoducho moja HD2 ukazuje plný signál no dovolať sa niekam, alebo niekto mne, je nemožné. Nastavenia siete preberie bez problémov, tak isto nie je problém dostať sms ale odoslať už áno.... Skúšal som meniť flash aj radio verziu (len original, lebo nie je odomknuté..) ale je to v podstate stále o tom istom. Raz sa mi podarilo dovolať na odkazovú službu a tým to aj skončilo.. Skúšal som už aj vypnutie 3G a nastavenia siete podľa odporúčaní čo som našiel na niektorých fórach ale všetko zbytočne.. PLEASE HELP
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X

signal problem

Post by Libunda »

Nemáš u telefonního providera dluh?? Zaplatil si fakturu?
majo158
nováček
nováček

signal problem

Post by majo158 »

Nie nie, skúšal som 3 sim karty dvoch rôznych mobilných operátorov.. Určite to nie je v nezaplatenej faktúre, aj keď to tak môže vyzerať.. Napadlo ma, či neexistuje funkcia blokovania odchádzajúcich hovorov, ale mne sa nedarí pripojiť ani na web..
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X

signal problem

Post by Libunda »

A nemáš telefon blokovaný pro dalšího ( jiného operátora).
Není brandovaný?
majo158
nováček
nováček

signal problem

Post by majo158 »

Brandovaný nieje. Môžem použiť akúkoľvek sim kartu od ktoréhokoľvek operátora a bez problémov ju vezme... Napadlo ma či ho neskúsim odomknúť a nahrať nové neoriginál rádio, len neviem ako to zasa bude fungovať s flash-kou od sunysoftu, pretože potrebujem aj lokalizáciu. Ani neviem či to mám vôbec skúsiť, aby som to ešte viac nezhoršil...
Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 Leo

signal problem

Post by Milan Pištělka »

to majo158:
Flashnutí radia se není třeba bát. Nejnovější je 2.15.50.14 a stojí to za to, si ho do telefonu dát.
palokm
nováček
nováček

signal problem

Post by palokm »

majo...urcity problem tvojho druhu som mal aj ja....ale je to tym,ze zijem kusok od rakuskych hranic a chytam A Orange....musel som manualne nastavit siet na Orange sk a uz je vsetko OK
majo158
nováček
nováček

signal problem

Post by majo158 »

Milan Pištělka wrote:to majo158:
Flashnutí radia se není třeba bát. Nejnovější je 2.15.50.14 a stojí to za to, si ho do telefonu dát.

Takže telefón odomknutý a nahratých asi 5 nových verzií flash a samostatne ešte asi 7 rádií... Žiadna zmena... Nakoniec skončil v jedinom servise na východnom Slovensku v SP ( Mobil Shop), ktorý bol schopný vyriešiť problém. Jedná sa totiž o hardwarovú závadu, ktorá vzniká pri extrémnom zaťažení telefónu a jeho následnom prehriati.. Chyba o ktorej sa veľa nehovorí, ale bolo by treba upozorniť na ňu.. :evil: Takže moje HD2 je konečne funkčné a len dúfam, že aj dlho bude.. :tlem:
Post Reply

Return to “HTC HD2”