Tango – video hovory přes wifi a i 3G bez JB

Diskuze o zajímavých programech a nástrojích pro iOS (iPad/iPhone)
Odpovědět
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Tango – video hovory přes wifi a i 3G bez JB

Příspěvek od barberry.pha »

Tango je první aplikací, která nevyžaduje jailbreak a umožňující zdarma video hovory přes 3G síť a ne pouze jen přes WiFi. Navíc je zdarma dostupná pro iOS zařízení i pro telefony s operačním systém Android.
Aplikace má navíc velmi jednoduché ovládání, při prvnim spuštění je nutné si zřídit účet, kde zadáte svoje tel cislo,jmeno a mail, ve chvili kdy mate v kontaktech nekoho kdo Tango taky pouziva a je zareigstrovany tak se vam jeho kontakt zobrazí. Nyní stačí jeden dotyk na vámi vybraný kontakt a voláte. Video hovor nabízí tytéž možnosti jako FaceTime od společnosti Apple. Tedy přepínání mezi přední a zadní kamerou, vypínání mikrofonu, ukončení hovoru.
Pro info o prichozich hovorech lze nastavit Push notifikace, pokud byste ale rádi zavolali některému z vašich přátel, který Tango nepožívá nebo nevite jestli ma push notifikace zapnute, můžete mu zaslat pozvánku e-mailem nebo sms zprávou. Tango navíc funguje i pro iPhone 3GS. U tohoto modelu iPhonu tato aplikace na video hovory funguje tak, že na obrazovce uvidíte vašeho přítele na telefonu a on uvidí to, co snímáte zadní kamerou.
Jak již bylo uvedeno výše, Tango podporuje i Android zařízení. Tím pádem není problém zavolat s iPhonem některému známému na Android telefon.

http://itunes.apple.com/cz/app/tango-vi ... 13032?mt=8" onclick="window.open(this.href);return false;

zdroj. http://www.jablickar.cz" onclick="window.open(this.href);return false;


Aplikaci mam vyzkousenou jsem rad za moznost video hovoru mezi iphonem 4 a 3GS, bohuzel tato app nepodporuje iphone 3G.
Odpovědět

Zpět na „iOS aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti