Plná apl. pamět a další věci

Diskuze věnovaná systému, aplikacím a hrám
Post Reply
alky
nováček
nováček
Zařízení: BB Storm, Asus P 750

Post by alky »

Ahoj,
zničeho nic se mi naplnila pamět´. Tel se od té doby dost seká, a nemůžu přijít na to, jak pamět vyčistit, BB desktop manager jen hlasí, že je plná, a nic s tím nedělá (přitom tam jsou jen jazyky CZ a ENG), a nic víc...nechápu.
A dále: v mailech se zobrazí pouze maily z jednoho dne, a nový další den znovu, jakoby tam nebyla historie, což je dost blbé..
Nevíte někdo co s tím?
Dík.
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: IP4 16GB

Post by fido_cz »

Pamet mi jenou zaplnily GoogleMaps, ukladaji nactene mapy. Pokud je pouzivas, muze to byt tim a nekde v nabidce je vymazani všech nactenych map.

U zprav je v nastaveni jak stare zpravy se mají uchovavat, nemas tam nastaveni jeden den?
zaky
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BB BOLD 9000

Post by zaky »

Co máš za STROMA 1 , 2 a jakou verzi OS?
( Záleží na verzi OS ( rozdíly jsou i několik MB ve volný paměti ) a doinstalovaných programech ).

Reset telefonu - vyndej a zase zandej baterku !!!!!

Jinak z vlastní zkušenosti doporučuji nainstalovat prográmek pro správu volny paměti ( MemoryBooster,Memory UP ).

Co se týká zpráv - tak v nastavení je nejmenší možnost uchování zpráv snad 15 dní.
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: IP4 16GB

Post by fido_cz »

No jo, mas pravdu, nejmensi je 15, tak tim to asi nebude.
alky
nováček
nováček
Zařízení: BB Storm, Asus P 750

Post by alky »

Díky:
Más S1, OS 5.0.0.841
1, hard reset zvednul pamět z 0 na 35 MB
2, žádne doinstl. programy tam nemám
3, mapy nepoužívám (resp. úplně minimálně), takže jsem nemazal (navíc jsem asi tupej, ale nevím jak...)
4, uchovávání mailů bylo na max, takže v tom to není. Zeptám se jinak: do jaké složky se ukládají odeslané maily? Já tam mám jen složku INBOX s jedinou podsložkou spam...KAM to teda mizí?
zaky
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BB BOLD 9000

Post by zaky »

Otevři zprávy - menu - možnosti - obecne možnosti - skryt odeslané zprávy - co mas nastaveno ( ANO/NE) :)

Pokud maš problémy s pamětí - budeš muset občas udelat reset ( vyndat baterku ) nebo se porozhlédnout po jinem OS.Hodně se mi osvědčil OS 5 Hybrids od uživatele WillyBoy download http://driphter.com/index.php?action=downloads;cat=8 - podle referenci si muzes vybrat.Před vlastní instalací OS do BB používám program SHRUNK a zbavím se z OS pro mě nepotřebných věcí ( default videa,obrázky ................. atd ).Po instalaci OS a doinstalování používaných programů ( cca 5-6 ) volna pamet okolo 44MB na Stormu 1 - takže jsem za celou dobu používání tento problém neznal :).

Nainstaluj si ještě program MemoryBooster - beží na pozadí a stará se v podstatě o volnou pamět.
OS 5.0.0.841 - stahnul jsi Beta verzi nebo už oficiální?
Post Reply

Return to “Systém, aplikace a hry”