Obrazky u kontaktu
Obrazky u kontaktu
Dobry den myslim ze jsem hledal dost dlouho na mou trpelivost a nic sem nenasel tak se predem omlouvam kdyby to tu jiz bylo zmineno ale nevite nekdo do jakeho formatu ci rozliseni se museji dat obrazky ktere chci priradit ke kentaktum aby nebyly rozmazane...?uz jsem menil rozliseni orezaval jsem a stale ten obrazek u kontaktu pri volani i u zrychlene volby vypada silene...rad bych pri tolika barvach aby to alespon vizuelne nejak vypadaloí...prdem dekuji za odpoved Milan
Obrazky u kontaktu
Rozlišení 272*272 je správné.
-
Nyny
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia
Obrazky u kontaktu
Ono je otazkou, zda je to rozlisenim. Ja treba vse delam v Outlooku v PC a pak prehravam do mobilu a at udelam co udelam, tak obrazek je vzdycky rozmazanej. Kdyz ho nahatju do telefonu a priradim v nem, tak rozmazany neni. Dalsi veci je, ze kdyz priradim do Outlooku v PC obrazek treba i ve velkem rozliseni a prehraji do mobilu, tak v kontaktech v Outlooku v mobilu vidim ten obrazek celej, zatim co v kontaktech HTC Sense ho vidim oriznutej.
-
jjiirrii
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6S Plus
Obrazky u kontaktu
Ono je to problém Sense už od dob kdy se tomu říkalo TouchFlo. Obrázek se musí přiřadit telefonem, jinak bude rozmazaný. Jiná možnost zatím tuším nejde.
Obrazky u kontaktu
ja proste vzal fotku osoby z velke fotky,orizl ji na oblicej,prepocital do rozliseni 272*272,nahral do mobilu a priradil ke kontaktu.Pracne,ale ostra fotka to je.