Obrazky u kontaktu

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
Sirmilano
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD 2

Obrazky u kontaktu

Post by Sirmilano »

Dobry den myslim ze jsem hledal dost dlouho na mou trpelivost a nic sem nenasel tak se predem omlouvam kdyby to tu jiz bylo zmineno ale nevite nekdo do jakeho formatu ci rozliseni se museji dat obrazky ktere chci priradit ke kentaktum aby nebyly rozmazane...?uz jsem menil rozliseni orezaval jsem a stale ten obrazek u kontaktu pri volani i u zrychlene volby vypada silene...rad bych pri tolika barvach aby to alespon vizuelne nejak vypadaloí...prdem dekuji za odpoved Milan
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

Obrazky u kontaktu

Post by icepoint »

Rozlišení 272*272 je správné.
Nyny
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia

Obrazky u kontaktu

Post by Nyny »

Ono je otazkou, zda je to rozlisenim. Ja treba vse delam v Outlooku v PC a pak prehravam do mobilu a at udelam co udelam, tak obrazek je vzdycky rozmazanej. Kdyz ho nahatju do telefonu a priradim v nem, tak rozmazany neni. Dalsi veci je, ze kdyz priradim do Outlooku v PC obrazek treba i ve velkem rozliseni a prehraji do mobilu, tak v kontaktech v Outlooku v mobilu vidim ten obrazek celej, zatim co v kontaktech HTC Sense ho vidim oriznutej.
jjiirrii
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 6S Plus

Obrazky u kontaktu

Post by jjiirrii »

Ono je to problém Sense už od dob kdy se tomu říkalo TouchFlo. Obrázek se musí přiřadit telefonem, jinak bude rozmazaný. Jiná možnost zatím tuším nejde.
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

Obrazky u kontaktu

Post by icepoint »

ja proste vzal fotku osoby z velke fotky,orizl ji na oblicej,prepocital do rozliseni 272*272,nahral do mobilu a priradil ke kontaktu.Pracne,ale ostra fotka to je.
Post Reply

Return to “HTC HD2”