nefunguje internet O2

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
debnarovic
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2 android 2.2

nefunguje internet O2

Post by debnarovic »

internet mi fungoval uplne bez problemov dlhu dobu , No raz ked som bol na dedine tak mi vyhodilo namiesto O2 T Mobile (to je normalne) ale ked som sa vratil do mesta tak tam stale svietil t mobile a nechce sa to prepnut do O2. ked idem na net tak pise ze som v roamingu... v O2 mi povedali ze vsetko je v poriadku... ale boli tam taky odbornici ze telefon nevedeli ani odblokovat... pls poradte...
Peter TAGTGREN
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

nefunguje internet O2

Post by Peter TAGTGREN »

Tento problem pred polrokom postihol znedazdania aj mna. Doteraz neviem co to robi, ale po HR je to OK a po nainstalovani apps ktore pouzivam to zblblo. Prvy krat sa mi to stalo ked som nainstaloval beta verziu Opery 10, ale tam problem nebude pretoze uz ju nepouzivam. Ale k veci. Chod do nastavenia > bezdrotove ovl. > telefon > vyber siete a tam vyber rucne O2, pockaj kym stratis signal uplne a potom daj automaticky vyber a malo by ti to fungovat. Ja tuto proceduru musim absolvovat po kazdom restarte. Tiez som sa obratil na O2 ale strata casu.
debnarovic
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2 android 2.2

nefunguje internet O2

Post by debnarovic »

vdaka...uz to fakčí jak ma :)
lslavo
nováček
nováček
Zařízení: htc hd2

nefunguje internet O2

Post by lslavo »

tento problem ma kazdy naaam podobni... :)
je o tom popisane aj v nejakych forach napr. aj na fore o2 stranky...

udajne problem je v tom ze htc a niektore ine znacky su moc citlive na slaby signal a hladaju inu partnersku siet s lepsim pokrytim cim sa fon naloguje do Tmobile kde uz zial nejde net...

no ja nechapem preco to zacne robit az po urcitom case... mne napr cca dva mesiace po zakupeni hd2 slapal net bez akehokolvek problemu a az potom sa zacal prehladzovat do Tmobile samozrejme aby sa hodil s5 do o2 tak sa musel stat zazrak... po niekolkych dnoch mozno aj dva tyzdne uplynuli som sa konecne na nete docital ze nie som jediny a ze je na to jednoduche riesenie...

cize ziaden hardreset nie je potrebny staci si v telefone manualne navolit siet o2
pravdu povediac uz ani nepamatam kedy som bol naposledy v Tmobile (zvlastne) samozrejme okrem miest kde o2 nema pokrytie...
Post Reply

Return to “HTC HD2”