Galaxy vs HTC
-
Starbuck
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD, SG Note
Galaxy vs HTC
Nazdar bazar! Zajímalo by mě uživatelské porovnání tohoto přístroje s HTC, nejlépe HTC TOUCH HD v WM. Vyplatí se zainvestovat, je to dostatečný rozdíl, nebo si mám počkat na něco s MeeGo?
Konkrétně mi jde o to, že protřebuju zpracovávat emaily a přidružené Office dokumenty a posílat je zpět v terénu. U HDéčka to sice jde, ale jinak mi systém přijde dost pomalej. Viditelnost displeje na světle je mizivá - je o lepčí? No a přehrávání videa na tomto přístroji (HD) mě otrávilo natolik, že jsem si žádné už rok nepouštěl.
Díkec všem
Konkrétně mi jde o to, že protřebuju zpracovávat emaily a přidružené Office dokumenty a posílat je zpět v terénu. U HDéčka to sice jde, ale jinak mi systém přijde dost pomalej. Viditelnost displeje na světle je mizivá - je o lepčí? No a přehrávání videa na tomto přístroji (HD) mě otrávilo natolik, že jsem si žádné už rok nepouštěl.
Díkec všem
Galaxy vs HTC
tvoje otázka je jako, jestli jsou lepší brambory, nebo lokomotiva.
-
čiko
- přispěvatel

- Zařízení: Blackberry Z10
Galaxy vs HTC
anawarr: loooo....tak ted si me pobavil:-)
-
Starbuck
- častý přispěvatel

Galaxy vs HTC
Dík za věcné odpovědi,přesně na tohle jsem se ptal.
Zeptám se tedy jinak - pokud jsou tady lidi, kteří přešli z HáDéčka na Galaxy, zajímali by mě jejich dojmy a zkušenosti. Že jsou to jiné přístroje založené na jiném operačním systému vím a právě proto se ptám. Kdyby to byl stejný přístroj na stejném operačním systému, tak se asi neptám. V mé práci potřebuju být neustále v dosahu PC a internetu, protože někteří klienti občas potřebujáí"hned ted" odpovědět na jejich email, upravit cenovou nabídku, nebo zkontrolovat smlouvu. Ale tohle všechno potřebuju zpracovat na něčem, co se vejde do kapsy (čili cca velikost HD nebo Galaxy) s dostatečnou rychlostí a čitelností na světle. Galaxy se mi zdá zatím to nejlepší, co současný trh nabízí - chci tento názor potvrdit nebo vyvrátit. Dík
Zeptám se tedy jinak - pokud jsou tady lidi, kteří přešli z HáDéčka na Galaxy, zajímali by mě jejich dojmy a zkušenosti. Že jsou to jiné přístroje založené na jiném operačním systému vím a právě proto se ptám. Kdyby to byl stejný přístroj na stejném operačním systému, tak se asi neptám. V mé práci potřebuju být neustále v dosahu PC a internetu, protože někteří klienti občas potřebujáí"hned ted" odpovědět na jejich email, upravit cenovou nabídku, nebo zkontrolovat smlouvu. Ale tohle všechno potřebuju zpracovat na něčem, co se vejde do kapsy (čili cca velikost HD nebo Galaxy) s dostatečnou rychlostí a čitelností na světle. Galaxy se mi zdá zatím to nejlepší, co současný trh nabízí - chci tento názor potvrdit nebo vyvrátit. Dík
Galaxy vs HTC
já měl 7 telefonů s wm (3 od htc). neměl jsem hd, ale hd2. uvědom si, že mezi tvým htc hd a sgs jsou cca 2 roky vývoje v telefonech. není HW parametr, kde by sgs nebylo lepší. je jen otazka, jak si dokážeš zvyknout na android při přechodu z wm 6.1, protože vše vypadá jinak, dělá se jinak, ale výsledků dosáhneš +/- stejných.
-
Starbuck
- častý přispěvatel

Galaxy vs HTC
Galaxy se mi moc libi a na prvni osahani mi pripada dost svizny. jenomze to mi HDecko puvodne prislo taky. Bohuzel na forech vetsinou lidi pisou negativni zkusenosti - logicky jdou na fora hledat pomoc a reseni, ne aby vychvalovali svuj stroj.
-
čiko
- přispěvatel

- Zařízení: Blackberry Z10
Galaxy vs HTC
OK, tak teda vážne:-) Já měl i HD a teď mám Galaxy. Co se týká zpracování emailů je na tom objektivně podle mě lépe WM tedy HDčko a to zejména v práci s přílohou u emailového klienta. U Galaxy v emailovém klientovi nelze přidávat soubory do přílohy
Musíš kvůli tomu nainstalovat z marketu program ASTRO nebo to řešit workaroundem přes nativní file manager. S Office dokumenty jsou na tom stejně-obsáhlejší excelová tabulka se ti bude na obou upravovat stejně blbě, cenovou nabídku případně smlouvu zkontroluješ i upravíš na obou. Galaxy má na tohle předinstalovaný ThinkFree Office. Systém je svižnější u Galaxy. Viditelnost displeje na světle je lepší u Galaxy. Přehrávání HD videa na Galaxy perfektní. V čem jsou nastejno je povrzávání zadního krytu:) Já jsem na tohle pedant, v tomhle ohledu musím pochválit zpracování iPhonu. Jinak Galaxy rozhodně doporučuji.
-
Starbuck
- častý přispěvatel

Galaxy vs HTC
Supr! tohle info je pro me dostatecne vystizne. nic vic jsem slyset nepotreboval. Tim je rozhodnuto - pujdu do nej. Dik
-
jivo
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Evo 3D GSM; HTC Dimond2 -Topaz:XDA Energy
Galaxy vs HTC
Ja mel Galaxy skoro mesic a Desire 4dny.
Ackoliv jsem se bal, ze je Galaxy strasny padlo, nema notifikacni led a prisvetlovaci tak jsem byl s HW strankou naprosto spokojen. Postupne oznamkuji funkce.
1 Takze do ruky padne super. Da se ovladat jednou rukou a i pri rizeni. Sirka je super, delka trosku prehnana. Desire se mne zdalo na delku super a na sirku male. A pritom jsou rozmery skoro stejen. To same zapinani na boku je blbost, ale stene jsem to zapinal suprove tlacitkem home. Nabijeci konektor na vrchu je zase pekna kravina.
1- Ba ljsem se toho plastoveho krytu, ale bez problemu. Drzi dobre, a otisky prstu mne nevadi. Ale provedeni Desire je nepatrne lepsi.
2- Notifikacni LED je docela chyba, ale da se mozna jeste lepe nahradit aplikaci NOLED. Nepozoroval jsme nejak vyraznou dobu meni vydrze. Telefon vydrzel 2dny s vypnutou 3G a pokud jsem nepotreboval chatovat ci surfovat, tak i datama.Pri tom par hovoru a hodne hrani.
4 Prisvetlovaci dioda je opravdu chyba. Diky tomu je v nekterych situacich fotak nepouzity, nemluve o nemoznosti zneuzit jako nahradni baterku. Hold je potreba u zarizeni za 13.000CZK usetrit par centu za LEDku.
5 Problem je, ze jenom pro oficialni zjisteni aktualizace je zapotreby jejich KIES. Ten funguje snad jen po hardresetum protoze telefon musi byt v IDLE rezimu (zakladni obrazovce) coz s tim malem co pouzivam nejde. Po hardresetu se pripojil a ja mohl updatovat. Pak nahral aplikace a uz zase spojeni nejelo. Takze nepouzitelne
3- System je nedodelany. Proste obcas se sekne a cekate, az se zase rozbehne. Neni to jen vytzenim CPU. Proste obcas se dostane do rezimu, kdy musite na ten extremne rychlej system cekat. Dela to i Desire a WM zarizeni, ale tam je to v skoro nepostrehnutelne. Zde opravdu obcas neco vyberete a cekate 2-3sec co bude.
1+ Na SuprAmoled displey se da pet jen chvala. Zde je to bezkonkurencni.
Takze cekam na to, az zase bud umit pujceny Desire a mezi tim se rozhodnu, zda vezmu zpet ten reklamovany Samsung s ocekavanim ,ze to opravy (nebo XDA nebo Cyagodenmod) a nebo si koupim uz dalsi zarizeni HTC v rade. Cekat na DesireHD jiz nehodla. Android je super a navrat zpet na WM byl za trest. I kdyz porad je jeste plno aplikaci, na ktere ma Android jen slabou zaplatu. Ale ten system je opravdu o necem jinem. Ale porovnavam s WM na 528MHz 288MB RAM, takze je to nespravedlive.
Ackoliv jsem se bal, ze je Galaxy strasny padlo, nema notifikacni led a prisvetlovaci tak jsem byl s HW strankou naprosto spokojen. Postupne oznamkuji funkce.
1 Takze do ruky padne super. Da se ovladat jednou rukou a i pri rizeni. Sirka je super, delka trosku prehnana. Desire se mne zdalo na delku super a na sirku male. A pritom jsou rozmery skoro stejen. To same zapinani na boku je blbost, ale stene jsem to zapinal suprove tlacitkem home. Nabijeci konektor na vrchu je zase pekna kravina.
1- Ba ljsem se toho plastoveho krytu, ale bez problemu. Drzi dobre, a otisky prstu mne nevadi. Ale provedeni Desire je nepatrne lepsi.
2- Notifikacni LED je docela chyba, ale da se mozna jeste lepe nahradit aplikaci NOLED. Nepozoroval jsme nejak vyraznou dobu meni vydrze. Telefon vydrzel 2dny s vypnutou 3G a pokud jsem nepotreboval chatovat ci surfovat, tak i datama.Pri tom par hovoru a hodne hrani.
4 Prisvetlovaci dioda je opravdu chyba. Diky tomu je v nekterych situacich fotak nepouzity, nemluve o nemoznosti zneuzit jako nahradni baterku. Hold je potreba u zarizeni za 13.000CZK usetrit par centu za LEDku.
5 Problem je, ze jenom pro oficialni zjisteni aktualizace je zapotreby jejich KIES. Ten funguje snad jen po hardresetum protoze telefon musi byt v IDLE rezimu (zakladni obrazovce) coz s tim malem co pouzivam nejde. Po hardresetu se pripojil a ja mohl updatovat. Pak nahral aplikace a uz zase spojeni nejelo. Takze nepouzitelne
3- System je nedodelany. Proste obcas se sekne a cekate, az se zase rozbehne. Neni to jen vytzenim CPU. Proste obcas se dostane do rezimu, kdy musite na ten extremne rychlej system cekat. Dela to i Desire a WM zarizeni, ale tam je to v skoro nepostrehnutelne. Zde opravdu obcas neco vyberete a cekate 2-3sec co bude.
1+ Na SuprAmoled displey se da pet jen chvala. Zde je to bezkonkurencni.
Takze cekam na to, az zase bud umit pujceny Desire a mezi tim se rozhodnu, zda vezmu zpet ten reklamovany Samsung s ocekavanim ,ze to opravy (nebo XDA nebo Cyagodenmod) a nebo si koupim uz dalsi zarizeni HTC v rade. Cekat na DesireHD jiz nehodla. Android je super a navrat zpet na WM byl za trest. I kdyz porad je jeste plno aplikaci, na ktere ma Android jen slabou zaplatu. Ale ten system je opravdu o necem jinem. Ale porovnavam s WM na 528MHz 288MB RAM, takze je to nespravedlive.
-
Starbuck
- častý přispěvatel

Galaxy vs HTC
Ačkoli ho ještě pořád nevlastním, mám ty stejné pocity. Podle mého je největším mínusem tohoto přístroje to, co není v něm - KIES! Jinak je asi všechno zkousnutelné, včetně té přisvětlovací diody. Na druhou stranu si říkám, že železo samotné je dobré a výrobce snad časem uvolní lépe zvládnutý software než KIES. Ale v to můžeme jenom doufat.
Galaxy vs HTC
já MÁM TAKÉ OBA DVA A NEMŮŽU SE ROZHODNOUT JAKÝ?Díky té aplikaci NOLED se vrací zpátky do hry SGS.Byl jsem rozhodnutý pro Desire,ale teď zase nevím?ten Display SuperAmoled mě dostává.Jen sehnat ještě hezčí ikony,nabídku a Widgety jako je v SENSE a nechám si SGS, jo a vzhledem tomu že je brandovaný T-mobilem tak ještě Froyo a budu naprosto spokojený,tedy jestli se dočkám?nejsem moc trpělivý
-
rizino
- mám jeden příspěvek

- Zařízení: htc desire, samsung galaxy s
Galaxy vs HTC
Htc desire ma prisvetlovaciu diodu, stavovu diodu, hlinikove sasi lepsie hardwerove spracovanie, presnejsie pracujuci kompas a gps. Ak prasknes horne sklo, kupis na ebay a lahko vymenis aj sam. Galaxy ma lepsi displey ale slabe telo, telefon sa lahko skruti, sklo je po celej prednej strane a gorilla glass praskne..vymena spolu s displeyom (na zaruku sa to neda) a doma to hocikto nedokaze urobit. Strasne rad by som si nechal SGS ale rozum vravi aby ostal doma desire.