HTC Shooting Timer

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
Pyro
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S III

HTC Shooting Timer

Post by Pyro »

Ahoj,
sháním tuto aplikaci. Zatím jsem ji našel jen na IPhone. Neví někdo, zdali je i na HTC HD2?
Díky.

Link:
http://itunes.apple.com/app/taurus-time ... 91445?mt=8" onclick="window.open(this.href);return false;
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

HTC Shooting Timer

Post by Pistolník »

Tak střelecký timer na WM hledám už několik let a bezvýsledně. Jesli něco objevíš dej mi prosím vědět.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

HTC Shooting Timer

Post by IkE Blaster »

Nějak nemám dobrou představivost, můžete mi to stručně popsat? :)
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

HTC Shooting Timer

Post by Pistolník »

No problem.
Timer jsou v podstatě stopky, které mají navíc jednu velmi podstatnou vlastnost a sice to, že díky vestavěnému mikrofonu vnímají výstřely (tedy hluk podobný výstřelu zbraně) a tyto mezičasy si uchovávají v paměti a dají se tedy posléze zobrazit.
Příklad: Mám za úkol v čase 10 vteřin vystřelit 6 ran. Stisknu Timer (předem nastavený na oněch 10 vteřin) a on mě za např. 3 vteřiny od zmáčnutí tlačítka (toto zpoždění je nutné proto, aby si člověk sám mohl Timer spouštět) pípnutím odstartuje. Po deseti vtetřinách pípnutím ukončí. Nyní vezmu Timer a proklikáváním zjistím, že:
1 ránu jsem vystřelil ve 2.55 vteřině
další v 3.54 vteřině ... a 6 ránu v 10.28 vteřině a tedy jsem nesplnil časový limit a jsem diskvalifikován :-D
Samozřejmě toho umí ještě mnohem více, ale na vysvětlení to myslím stačí.
Telefony jsou ideálním adeptem na takový program, ovšem střelců programátorů je asi málo a tak se to na WM asi nedá sehnat. Přitom to asi nebude nic složitého.
Post Reply

Return to “HTC HD2”