zase jeden nemilý rozdíl proti desire. zálohování kontaktu v sgs je jednoduché: kontakty>menu>další>import/export>export na sd kartu. pro obnovení> import z sd karty. jak ale zálohovat celý telefon pro obnovu, bapř. při obnově továrního nastavení, nebo aktualizaci fw, na to jsem zatím nepřišel. zmiňované desire, ma možnost automatického zálohování (plocha>menu>nastavení>soukromí>zálohovat data), ale sgs tuto volbu nemá. proto jsem znovu nainstaloval kies, ale ani tam jsem možnost zálohovat programy, nastavení a data nenašel.
jak to řešíte vy?
zálohování telefonu
zálohování telefonu
Tohle mě zajímá taky. Přes Kies jsem updatoval firmware a hned jsem přišel o všecky app, sms aj.. Takže jsem si je postupně zase nahrál, ale až vyjde další update, tak se mi nechce celý proces opakovat znovu. Už to někdo pozjišťoval?
-
Matrix44
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S
zálohování telefonu
Tato app MyBackup Pro vraj perfektne funguje na Galaxy S. Podla diskusie testovane aj na rootnutom aj nerootnutom Galaxy S.
Majte sa,
Matrix44
Majte sa,
Matrix44
zálohování telefonu
Jo použil jsem ten program, ale je to jenom 30-ti denní trial verze. Ale stačí v marketu zadat backup a vyjede plno dalších 
zálohování telefonu
lamík. ano vyjede jich hodně, ale žádný nefunguje na sgs korektně