fotky jsou přímo úměrné použitým komponentům a s nepříznivými světelnými podmínkami klesají.
každý může vidět kvalitu fotek v něčem jiném. já dávám přednost ostrosti a věrnému podání barev.
hrál jsem si s nastavením fotoaparátu u sgs a mám několik rad, ja docílit co nejlepších fotek.
pokud necháte vše na automatiku, fotky budou hodně průměrné. v zásadě budou ideální k prohlížení na displeji telefonu, nebo jako momentky na pc. pro tisk budou vhodné tak do max 9x13cm a to jen za velmi dobrých světelných podmínek nebo jako "umělecká díla".
při změně nastavení určitě doporučuji zapnout "stabilizaci obrazu" a vypnout "automatický kontrast". druhá volba pak umožní změnu v nastavení "upravit". tam osbně preferuji "kontrast" 0, "sytost"-1 a "ostrost" +2.
špatné je, že i když dáte nastavení "upravit" uložit, tak pokud telefon vypnete, nebo se i vypne aplikace, jako taková (neběží na pozadí) musíte tuto volbu nastavovat znovu, protože se hodnoy nastaví na 0
při tomto změněném nastavení jsou fotky celkem ostré a barevně nepřesycené, ale nečekejte žádné zázraky.
Galaxy S: Jak na lepší fotografie? (nastavení aplikace)
- radaumacher
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S
Galaxy S: Jak na lepší fotografie? (nastavení aplikace)
Platí tyto rady víceméně obecně nebo jen pro určité "normální" podmínky? Díky