HD2 po nahrani nove ROM uz vubec nenabehne

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
beldy
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2 Leo

Post by beldy »

Zdravim
Po instalaci HSPL a nahrani ROM z xda developers mi htc uz nenabehne a jedine co je videt jsou zelena pismena HTC na bilem podkladu, ani se neukaze spodni cerveny text s verzemi.Respektive vse probhlo OK jenze cca 10 minut po skonceni cele operace jsem chtel prijmout hovor ale telefon se "kousnul" tak jsem vyndal baterku a potom uz nenabehl. Urcite budou potreba nejake dalsi informace ale jakozto novacek nevim jake info budete potrebovat. Nejake napady jak toto resit? Diky
Milan Pištělka
smartguru
smartguru

Post by Milan Pištělka »

Provést HR. Ještě jednou vyndat a zandat baterku a pak držet volume down a krátce stisknout Power.
beldy
nováček
nováček

Post by beldy »

Diky za reakci

Posunul jsem se kousek dal, Kdyz stisku volume down a podrzim power tak se na obrazovce objevi 4 pruhy barev a v hornim mam:
PB81100 HX-BC
SPL-1.42.HSPL XE
0x05
CotullsHSPL 0x50

a uplne dole je napis Serial, ale tim to cele skonci, kde delam dalsi chybu?

//EDIT: asi spatne mackam ta tlacitka... muzete mi napsat jak dlouho se ktere ma drzet stistknute a co udelat potom kdyz se objevy ty pruhy? Predem diky za pomoc

//EDIT2: tak konecne mi to "docvaklo" :) ze kdyz se dostanu na obrazovku s pruhy, pripojim kabel a napis Serial se zmeni na USB a s tim se uz pracovat da...
premikkoci
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Post by premikkoci »

Těm pruhům se říká bootloader. Jinak nevyžaduje ta rom nějaké speciální radio rom? Jestli máš rom, která ti aktivuje 576MB ram, tak určitě potřebuje nějakou novější Radio Rom, třeba 2.12.....
beldy
nováček
nováček

Post by beldy »

no, abych rekl pravdu, ROM jsem nahraval podle navodu a co vlastne RadioROM si budu muset vyhledat abych vubec o cem je rec, dal si musim najit jak je narocne pocestit anglickou verzi ROM ale pripadne nasmerovani (link) bych samozrejme uvital .)
hil
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: htc

Post by hil »

Nahrej tam správnou verzi Radia a je to. Autor ROM obvykle píše, které Radio s tím funguje.
Na češtinu se vyprdni, zbytečně przní a zpomaluje telefon. Ta SunnySofťácká neupravuje totiž OS, ale funguje jako další spuštěný program.
beldy
nováček
nováček

Post by beldy »

ok, diky za rady.... a muzu se zeptat jakou verzi (pokud jsou nejake osvedcene) bych mel hledat?
Mam to stizene tim ze telefon budu vyuzivat prevazne manzelka takze potrebuji nejlepe nejakou stabilni, graficky prehlednou a jeste, cituji: "hezkou" ale to uz bude jen okrajova zalezitost :) A opet dekuji za vas feedback.
dada09
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Post by dada09 »

Myslím, že jedna z "hezkých" je Elegancia ROM od Miriho a "obarvená" od Steve 0007.Je zároveň i stabilní, používám jí už od verze 7 a souč. 10 je povedená. Mám tuto verzi http://htcpedia.com/elegancia_rom_miri_ ... o-rom.html a tohle radio http://www.sendspace.com/file/0bfmlv.
Ještě odkaz na vlákno na XDA http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=651729.
beldy
nováček
nováček

Post by beldy »

dekuji vsem za pomoc, vse jiz funguje tak jak ma ( alespon myslim) a doufam ze to vydrzi... jeste jednou diky
sekac007
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Xperia X1, HD2

Post by sekac007 »

mne to nefunguje... HR nereaguje vobec nic.pomoc
Rada
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC TOUCH HD2 LEO

Post by Rada »

AHOJ LIDICKY MAM SPATNOU SPRAVU TEDA NWM JAK MOC NAINSTALOVAL JSEM ROM ALE ZAPOMEL JSEM NA HSPL
TAKZE JSEM TO ASI DOSRAL COZ? VUBEC MI TO NEJDE ANI HR ANI KDYZ VYNDAM A ZANDAM BATERKU PLS DEJTE MI RADU
PREDEM DIK
DOUFAM ZA JSEM TO NEPOSRAL NATOLIK ZE HO BUDU MESET VYHODIT S OKNA DIKY MOC :)
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Post by barberry.pha »

Prvni si zrus capslock a pis bez neho, velkym se pouze zduraznuje urcita vec.
Zadruhe jakou rom si tam nahraval? Jakou si tam mel atd. S toho co si napsal ani strycek google nepomuze.
beldy
nováček
nováček

Post by beldy »

myslim ze HardReset by mel fungovat za vsech okolnosti... ja jsem drzel zmacknute tlacitko pro ztlumeni a k tomu jsem na chvilku pridrzel tlacitko pro vypnuti telefonu, mela by se objevit obrazovka kterou jsem zminoval ve druhem prispevku, pokud ji nevidite delate HR spatne nebo jste to vazne nejak odpalili.... potom by melo jit pripojit kabel k pc a na obrazovce telefonu by se mel zmenit napis Serial na USB a tim padam nahrat ROM znovu, hlavne dejte pozor aby jste meli ke sve ROM take spravnou verzi RadioROM, coz je nejspis duvod vasich problemu
Milan Pištělka
smartguru
smartguru

Post by Milan Pištělka »

beldy plete dvě věci dohromady.
HR se dělá bez připojení k PC tak, že se drží VolumeUp a VolumeDown současně a pak se stiskne tlačítko Power.
Jenom VolumeDown a Power způsobí flash z karty, pokud je v rootu karty leoimg.nbh. Nebo po objevení trikolory s nápisem serial se po připojení k PC změní nápis na USB a pak se dá flashnout jiná ROM.
Rada
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC TOUCH HD2 LEO

Post by Rada »

ahoj vsem diky za rady vse jsem dal do poradku a uspesne jsem nainstaloval androida :) vsem moc diky za rady :-)
ale sry ze jsem se neozval driv pac mi blbl i net na pc :-D tak vsem moc diky za rady
Post Reply

Return to “HTC HD2”