Při Flash vypadáva USB

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
EFAN55
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Eten Glofish M700

Při Flash vypadáva USB

Post by EFAN55 »

Dobrý den, prosíl bych o radu. Nejdříve chci říct, že sem se to snažil X hodin někde vypátrat a ptat se po zkušenejších lidech, ale zatím nic. Mám E-ten Glofish M700 a vždy jak nabíha flashování, tak mi vypadne USB, čiže ani nezačnu. Dělá to na všech rom, které mám, mám taky originál. Momentálně je tam 6.1 eng. Při flash z pam. karty tam zas nevidí pam kartu, je o velikosti 2GB. Jinak v PC mám Win. 7 a dělám to přes centrum zařízení WM. Nevím jestli mám něco ješte nastavit v mobilu, aby to nepadalo, anebo co. Děkuji moc za případnou pomoc

-- doplnění předchozího příspěvku (pon črc 05, 2010 19:43) --

Bude to asi tím, že potřebuji kod abyh mohl přehrat wm, ale oficialni stránka niní k dispozici, tak kdyby někdo věsdel, byl bych vděčný
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Při Flash vypadáva USB

Post by Ruslan Botsyurko »

Jakej kód? O žádném kódu pro flashování jsem ještě neslyšel, není to jako u stolních Windows, kde potřebuješ serial z obalu DVD.
Jinak zkus ještě flashnout přes BootLoader. Zjisti si jak se na tvém zařízení nahodí BootLoader (bejvá to nějaká klávesová kombinace) a pak vyndej kartu, připoj PDA k PC, W7 by ti měly nainstalovat během minuty drivery a pak normálně flashni pomocí ROMUpdateTool, nebo MUTool, obecné návody i utility najdeš na xda-developers.com . Tak snad ti to pomůže. Kdyby ti skákaly nějaké errory, tak si poznamenej číslo erroru a pak ho zkus najít na xda-devu nebo sem piš a zkusíme ti pomoct.
EFAN55
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Eten Glofish M700

Při Flash vypadáva USB

Post by EFAN55 »

Ahoj, do bootloaderu sa dostat viem, akurát, že tam to končí rovnako, ako pri flash cez PC, ani to nezačne. Ide mi hlavne o to, aby som tam mal nejaký český WM, iný os, ak by sa to tam zmestilo. Mám s tým síce málo skúseností, ale skúsenejší kamarát mi práve spomínal ten kod, ktorý je uvedený v prvom príspevku. Mal Diamonda a že to od neho chcelo to isté. Neviem, či existuje nejaký kod na povolenie novej rom, ale zdá sa mi to ako blbost, kedže tá čo tam mám originál určite nieje. Ak by bol niekto v okolí Prahy, či Pardubíc ochotný mi s tým pomoct, určite by som aj niečo zaplatil.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”