Dotaz na majitelky - ženy

Diskuze o komunikátoru HTC Desire (Nexus One)
Post Reply
lupina
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Nokia

Post by lupina »

Zdravím všechny, vyskytují se tu nějaké majitelky Desire?
Jelikož si budu prodlužovat smlouvu u t-mobile, mám možnost si za dobrý peníz pořídit nový mobil a vpodstatě se rozhoduju mezi HD mini a Desire. Pro Desire mluví snad vše, kromě té velikosti. A proto se obracím na ženy, popřípadě, pokud pánové nějaké spokojené majitelky v okolí máte, budu ráda i za vaše komentáře. Jsem docela malá a drobná a mám malý ruce, takže prostě nevím, jestli na mě Desire nebude moc velký. V obchodě na první omak mi přišel fajn, ale co po nějaké době používání, až opadne prvotní nadšení, není ta velikost trochu na obtíž?
A navíc si nejsem jistá, jestli využiju všechny jeho možnosti, jestli mi prostě nebude ten HD mini stačit. Rozhodně nebudu hrát žádné hry, ale zase bych ráda využila navigaci a u Desire se mi líbí digitální kompas.
No prostě babo raď ;-)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Já sice žádnou dlouhodobou majitelku Desire neznám, ale když mi telefon dorazil na recenzi, tak si s ním docela dlouho hrála přítelkyně a moc se ji líbil (i když ho zavrhla kvůli absenci HW klávesnice, na kterou je zvyklá), ale velikost ji nevadila (a že mi umí telefony hodně ostře okomentovat když se ji něco nelíbí). Takže bych se těch rozměrů nebál, není to sice úplný prcek (oproti HD Mini), ale kapsu taky neutrhne (ani kabelku). HD Mini je také výborný, ale překážkou tam zatím je displej s HVGA, pro který sice celá řada navigačních programů funguje (některé s mírnými úpravami), ale zase navigace je na WVGA (Desire) tak o dvě třídy výše (oproti HVGA).
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Post by barberry.pha »

ja bych se taky priklanel k desire .. uz s toho duvodu ze se na nem bude lepe psat,preci jenom vetsi displej je vyhodnejsi, pritelkyne ma compact V tak kdyz pise tak hlavne stylusem a pokud bych ji kupoval nejaky novy s kapacitnim diplejem kde by nemohla stylus pouzivat tak ji vezmu neco s vetsi uhloprickou a v tom pripade se desire jevi uplne idealne :))
OT: jenom koukam kolik slecen propadlo smartphonu :))
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

Taky tu je ještě HTC Legend, používá manželka a je spokojená a designem se spíše hodí k k ženám než Desire :-)
jenda89
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: htc desire

Post by jenda89 »

Musím konstatovat že i já mám menší ruce a zatím bez problémů,jen co mi nejde je zamknout desire jednou rukou.buď si Ho musím pohodit v ruce a zamknout ukazovackem(což už nedělám protože mi kvůli tomu spadl) takže pro jistotu použiju i ruku druhou , a na googlovani aj. Většinou používám mobil nalezato takže ruce obě,kde si myslím že menší jsou lepší
Post Reply

Return to “HTC Desire”