Rád bych kdyby jste mi poradili při výběru nějakého tabletu( ne toho na kreslení). (hned na začátek upozorním, že Ipad nechci).
Jsou dvě možnosti:
1) prodám svůj současný notebook + přidám si peníze a koupím si dotykový netbook (max. cena 12tis. Kč).
Tady mám jediného favorita a to je Acer Aspire 1420P, který by mne vyhovoval jako vzhledově, tak hardwarově. Bohužel je už trochu starší (v prodeji od 10.2009), i když na tom nesejde. Tady v tom případě se nebráním návrhům na další zařízení do výše uvedené ceny. Ještě jsem koukal na Lenovo Ideapad, ale ten se mi moc nelíbí a stojí okolo 14tis.
2)notebook neprodám a koupím si sekundární tablet bez klávesnice (max. 4-6tis.Kč). Tady mam hned několik návrhů
Hodně mne oslovil tablet Apad irobot. Přiznám se, nejvíce mne zaujal po vzhledové stránce(jo, Ipad přes kopírák). Nejvíce mi na něm vadí absence bluetoothu a hlavně no-name výrobce (tudíž reklamace asi těžko, šance na upgrade androidu malá, a na hw zpracování raději nemyslet), navíc se mi nikde nepodařilo zjistit reálnou výdrž na baterii.
Další tablet je Archos 7 home tablet, který se mi vzhledově ne zrovna líbí, ale Archos je dobrá firma a s HW zpracováním by neměl být problém. U něho se mi bohužel na netu nepodařili sehnat nějaké ucelené parametry (kdyby je sem někdo napsal, nebránil bych se
Samozřejmně pokud znáte nějaké další, napište. No co myslíte?