HTC HD Mini: Jak fotí a nahrává video?

Diskuzní fórum věnované komunikátoru HTC HD Mini
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

V současné době připravuji videorecenzi komunikátoru HTC HD Mini, který je takovou zmenšenou verzí oblíbeného modelu HD2. Pokud vás zajímá, jak kvalitní snímky tenhle telefon s 5 MPx fotoaparátem dokáže pořizovat, mrkněte se do naší galerie, kde naleznete celou řadu fotek. Na můj vkus nefotí HD Mini vůbec špatně, za dobrých světelných podmínek jsou snímky pěkně ostré a barvy se také jeví jako velmi věrohodné. Problémy s růžovým nádechem, které se objevovaly třeba u HD2, se tady výrobci povedlo odstranit, takže ve výsledku hodnotím fotoaparát HD Mini jako velice dobrý.

Image Image Image
Všechny snímky si můžete prohlédnout zde

Horší je to se záznamem videa. Ten můžete pořizovat ve VGA rozlišení (640×480 px) při 25 FPS, přičemž výsledný klip se ukládá do formátu MP4. Kvalita ale není nijak oslnivá, o čemž se můžete přesvědčit z přiložené ukázky.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gV5y2iA7k1E[/youtube]

Tip na článek: HTC HD Mini s Windows Mobile 6.5.3: HD2 po dietě (první dojmy, video). Zajímá vás, kde je HD Mini aktuálně dostupný za nejlepší cenu? Mrkněte na srovnání serveru Heureka.cz.
S4crifice
nováček
nováček
Zařízení: Xiaomi Redmi 1S + CM 11/12

HTC HD Mini: jak fotí a nahrává video?

Post by S4crifice »

Wow, opravdu krásné fotky. Velmi pěkné.
mrakodrap
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC HD mini

Post by mrakodrap »

Ahoj,mám HTC HD mini,-fotí dost pěkně,ale mám problém s kamerou.Kamera stávkuje - nenahrává-pouze zvuk.Máte nekdo stejný problém?
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

To se mi při testování telefonu nestalo. Dělá ti to od samého začátku nebo až po nainstalování nějaké aplikace? zkoušel si telefon jen obyčejně restartovat?
Post Reply

Return to “HTC HD Mini”