Bluetooth headset

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
KajosH
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Bluetooth headset

Post by KajosH »

Dobry den, ikdyz mozna trosku mimo obsah tohoto fora, chtel bych poradit s vyberem bondovky. Nikde sem nenasel zadny odkaz na podobnou diskuzi, ani zde ani na mobilmanii. Pokud nekdo z vas o takove diskuzi vi prosim o odkaz.

K veci, po dlouhem patrani se mi zalibila bondovka od Bluetreku http://www.bluetrek.cz/index.php?lng=cz ... =BTHFMETAL" onclick="window.open(this.href);return false; , ktera je velmi mala, lehka a hlavne ma moznost napajeni primo pres usb. Bohuzel k memu udiveni sem nasel recenzi, ze ktere nevysla moc dobre co se tyka pouzitelnosti, protoze ma mikrofon na vnitrni strane a pri nasazeni je mikrofon primackly k obliceji coz muze byt problem - odkaz na recenzi: http://www.pdasoft.cz/modules.php?name= ... e&sid=4309" onclick="window.open(this.href);return false; . Ma nekdo osobni zkusenosti nebo popr. tip na neco podobneho a pouzitelnejsiho???

Dik moc za rady.
Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD, HD2

Bluetooth headset

Post by Mezek »

Bohužel k tomuto Bluetooth headsetu ti neporadím, ale již několik dní obcházím kamené obchody a zkouším různá sluchátka jak "Bluetooth headset", tak i " Stereo Bluetooth headset". Bohužel jsem ještě nenarazil na žádné, které by nebylo bezproblémové. Jedná se o to že u třeba Stereo Bluetooth headsetu jdou zvuky OK, sami si nastaví hlasitost jak na hudbu, tak systémové svuky a upozornění kromě samotného volání, kdy hlasitost je téměř na hranici slyšitelnosti. To znamená, že musím zesílit zvuk na maximum jak v telefonu, tak i na headsetu. A to při každém hovoru. To že je velice nepříjemné nemusím moc zdůrazňovat.
Na XDA je několik podobných problémů popisováno a po pročítání vláken o Bluetooth headsetech, moc korektně pracujících headsetů není. Několik uživatelů již kontaktovalo s tímto problémem u HD2 samotné HTC.
Bluetooth je podle mne v HD2 jediným závažným problémem. Jinak jsem s ním spokojen.
Proto je nejlepší volba si to nejdříve vyzkoušet. Bohužel.
Post Reply

Return to “HTC HD2”