Jak na web´n´walk od T-Mobilu ?

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
djturtle
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Jak na web´n´walk od T-Mobilu ?

Post by djturtle »

používáte někdo tuhle službu na mpx220? Nejde mi totiž do founu stáhnout. Jestli se to někomu povedlo, tak se ozvěte. A případně napiště postup instalace. díkes.
:wink:
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

pouzivam web’n’walk s tarifem Surf&Mail+ (ted diky akci Tmobilu na dva mesice zdarma :-) ).

Nastaveni je velmi jednoduche, staci ci z jejich webu stahnout JAVA prohlizec webNwalk (neboli operu mini). Verze primo pro Mpx220 neexistuje, proto budes muset sahnout po verzi pro nejaky jiny telefon (vyzkousel byl verze pro Vario, Compacta), download najdes zde.

Dale je potreba mit nastavene GPRS pro internet. V datovych pripojenich vytvor nove pripojeni (nebo uprav stavajici), pojmenuj ho jak chces, jako APN nastav internet.t-mobile.cz (cely navod najdes v tomhle PDF - strana 17) - opet je to pro vario, ale udaje se pouzivaji stejne.

Pak uz si to jen staci aktivovat u operatora (pokud nemas - ted navic na dva mesice zdarma) a muzes vyrazit ;-)
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

Stačí stáhnout Operu Mini, ta pro MPx je ;-)
djturtle
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by djturtle »

Ok. už sjem operu mini rozchodil, i te webnwalk, ale nevite jestli to bude fungovat i s normalni operou?
u t-mobile mi tvrdi jednou, ze jo, a podruhe, ze ne-ze jenom 1mb zdarma.
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

Nebude
Post Reply

Return to “Aplikace”