Wifi router
-
Tadeáš Sedláček
- přispěvatel

Wifi router
Existuje nějaký program, který by umožnil vysílání internetového signálu z WM zařízení prostřednictvím Wifi sítě? Telefon však získává internet přes WMDC, tedy z PC ne přes UMTS a podobně...A právě většina programů, které jsem vyzkoušel vyžadovala přenosy realizované prostřednictvím operátora.
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
Wifi router
WMwifiRouter 
-
Tadeáš Sedláček
- přispěvatel

Wifi router
Tak jsem ho zkusil a chvíli to vypadalo, že to půjde. Wifi síť se vytvoří, ale nefunguje. Po minutě vyhodí toto hlášení :"Cannot obtain a server-assigned IP adress. Try again later or enter an IP address in Network settings". Neví někdo co s tím?
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
Wifi router
Přesně, mam úplně stejný problém, co jsem vygooglil tak se musí na stolním PC nastavit sdílení netu, ale mne to nepomohlo.. 
Wifi router
pokud to chapu dobre tak to dela z phonu ap, tim padem nechapu kde vyskakuje nemuze ziskat ip
jediny co me napada wifi nastavit ip na tvrdo, je totiz mozny ze to proste jinak nejde (logika win mob, asi se nepocita ze si AP sam priradi IP, tak to polde me win mob chapou, win mob proste poctij s tim ze to jede jen jako klient)
pro pc by se melo chovat aspon co se tyce pripojeni jako kazde jine wifi AP, pokud se pc prihlasi do site tak zbytej jako je net uz je o nastaveni samotnejch win
jinak vrele doporucuji napovedu velkejch win, kolikrat je to tam popsany nebo to aspon navede
holt tohle neni jen o tom nainstalovat soft, ale nastavit i velke win po sitarske strance
jediny co me napada wifi nastavit ip na tvrdo, je totiz mozny ze to proste jinak nejde (logika win mob, asi se nepocita ze si AP sam priradi IP, tak to polde me win mob chapou, win mob proste poctij s tim ze to jede jen jako klient)
pro pc by se melo chovat aspon co se tyce pripojeni jako kazde jine wifi AP, pokud se pc prihlasi do site tak zbytej jako je net uz je o nastaveni samotnejch win
jinak vrele doporucuji napovedu velkejch win, kolikrat je to tam popsany nebo to aspon navede
holt tohle neni jen o tom nainstalovat soft, ale nastavit i velke win po sitarske strance
Wifi router
Co se týče aplikace WmWifiRouter, tak dnes mi přišel e-mail od výrobce, že vyšla verze 2.0. Recenzi starší verze najdete tady.
-
Qwerts
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 640
Wifi router
Nebo lze použít aplikaci od HTC která je už v HD2, lze stáhnout na XDA Developers fóru, nemá sice žádné nastavení, ale funguje perfektně. Používám k plné spokojenosti k routování netu do iPodu Touch.