Problém s Twitter v Sense

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

Když jsem přes PC přidal další lidi do sledovaných, tak mi při aktualisaci v HD2 nepřibyli...jsou tam jen ti, co jsem měl při první synchronisaci. Poradíte jak je tam dostat? Zkoušel jsem se odhlásit a zas přihlásit, odstranit záložku ze Sense a zas ji vrátit, restartovat PDA...nic.
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

Mně to funguje naprosto v pohodě už asi na 30té ROMce, dám update now a objeví se i přidaní lidé... Jestli není zrovna třeba náhodou nějaká nekonzistence na Twitteru jako takovém...
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Post by YAMATO »

Nekonsistence? Nechápu. Mám Twitter chvilku, založil jsem si účet kvůli sledování, sám asi moc psát nebudu (kdo ví ovšem), takže o tom zatím moc nevím...

Aha! Ony se neobjeví ty staré Twitty, nové pak ano...teď mi tam naskočil jeden od Carnera. Takže asi OK.

Ještě jedna věc, nejde nějakým tweakem nastavit zobrazování méně než 50 Tweetů?
Vita56
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2, HTC Touch HD

Post by Vita56 »

Mně Twitter na HD2 chodí v pohodě. Mám ho chvilku, taky jen na sledování. Nebloguju na něm. Mám jen jeden problém, nefunguje mi zvukové oznámení, i když ho mám nastavené. Pokud přijdou nové tweety, HD2 ani nepípne. Romka viz podpis. Nepovednou češtinu i v nastavení jsem si opravil, pokud by měl někdo zájem, mohu ji tady postnout. Nevím, zda ty zmršené české znaky v nastavení jsou jen na Duttyho romce, dřív jsem twitter nepoužíval.
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

Mně to někdy pípne, někdy ne... Nevím dle čeho se to řídí, ale spíš mám dojem, že pokud telefon "spí" tak autoupdate nejede...Čeština je OK...
Vita56
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2, HTC Touch HD

Post by Vita56 »

Mně to nepípne nikdy, bohužel. A kromě "kostrbaté" češtiny na některých místech jsem měl v menu nastavení pár špatných znaků. Například v účet místo č apod. Jinak to ale chodí spolehlivě...
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Post by SirTom »

jo mně twitter taky chodí OK krom zvuku - nepípne ani omylem
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Post by YAMATO »

Mě občas pípne, tak kouknu co nového...a ono nic, protože stejně musím udělat update ručně. Stejně jako počasí. Toto nějak není vychytané, přitom klasika WM, jako maily, jede naprosto bez problémů.
Post Reply

Return to “HTC HD2”