Zdravím všechny,
Během telefonování se objevuje ve sluchátku chrčení a praskání. Nabude to vada repráčku, protože ve sluchátkách to je slyšet také.
Prohledal jsem fórum, ale nenalezl řešení tohoto problému. Možná jsem nehledal správně, ale opravdu jsem se snažil.
Mám orig. (neflashovanou) ROM 1.48 s češtinou.
Poraďte prosím někdo nebo mě aspoň nasměrujte.
Dík.
Chrčení při telefonování
-
robsol
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
Chrčení při telefonování
Musím potvrdit, že něco obdobného je i u mne a to již na několikáté ROM vč. neoficiálních. Momentálně mám rádio 2.08.
Smutné je to, že HTC toto zařízení prezentuje jako multimediální, ale je pouze mono a o kvalitě zvukového výstupu bych se raději moc nezmiňoval. I hloupá jednoduchá Nokia hraje lépe.
Smutné je to, že HTC toto zařízení prezentuje jako multimediální, ale je pouze mono a o kvalitě zvukového výstupu bych se raději moc nezmiňoval. I hloupá jednoduchá Nokia hraje lépe.
Chrčení při telefonování
Už se to tady řešilo. To lupání v repráčku má patrně nasvědomí RADIO ROM. Mě osobně to dělala 2.08 a to tak, že velmi i 2.07. Teď mám RADIO 2.09 a je to dobré. Osobně jsem se nikde nedovtípil jak se pozná, že zrovna na tom kterém kusu bude ta nebo jiná RADIO ROM fungovat dobře. Ještě heledej je tady o tom několikastránkové vlákno.
-
robsol
- stálý přispěvatel

Chrčení při telefonování
njn, ale vzhledem k tomu, že používám ROM na bázi 6.5.x tak to RADIO 2.09 nelze použít
Chrčení při telefonování
To vlákno jsem četl, ale nějak jsem z toho nebyl moc chytrej. Takže zkoušet radio ROMky?
Ještě mě napadlo,jestli na to nemůže mít vliv lokalizace.
Ještě mě napadlo,jestli na to nemůže mít vliv lokalizace.
- Pistolník
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
Chrčení při telefonování
Mohu jen potvrdit, že radio 2.09 má jednoznačně nejlepší poslech hovoru (a u mě velmi výrazně). Jak na 1.48 tak i 1.66.
Chrčení při telefonování
To je pekna bblost co pises. Jde o to, na cem je ta ROM postavena, pokud na base 2.10 a RAM 576, tak ho pouzit nemuzes... Ale je plno ROM, ktere sice vyuzivaji sice zaklad 2.10 a 6.5.X, ale presto jednou i na 1.66 pripadne 1.72 a s nimi Radio 2.09 funguje v pohode, sam jsem jich zkousel nekolik bez problemu...robsol wrote:njn, ale vzhledem k tomu, že používám ROM na bázi 6.5.x tak to RADIO 2.09 nelze použít
-
robsol
- stálý přispěvatel

Chrčení při telefonování
ano máš pravdu. napsal jsem to nepřesně MIRI ROM kterou používám je na Base ROM: 2.10.531.0 a Radio 2.09 zde použít nelze.