Zdravim, mohli by ste mi poradit nejaky dobry program na nastavovanie podsvietenia displaya? (nie spb mobile shell)
Pripadne povedat ako si vytvorim zastupcu na podsvietenie (aby som si ho mohol dal na homescreen)?
Povodne som chcel totiz nejaky soft na Touch HD pomocou ktoreho by sa dalo nastavovat podsvietenie priamo na homescreen, skusal som MVBklight no ten mi nefunguje, tak ma toto napadla ako posledna moznost (ten zastupca na ploche) .... ak by ste ale vedeli o softe podobnom MVBklight tak uvitam vase navrhy.
Diky za odpovede
Podsviceni
-
elcrys
- smartguru

- Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)
Podsviceni
MVBklight nefunguje? Pro správnou funkčnost je totiž potřeba tento program poměrně složitě nastavit. Nastavuje se především cesta ke klíči v registrech a rozsah hodnot, které odpovídají stupňům podsvícení. Doporučuji zkusit toto nastavení pro tvé zařízení někde pohledat.
-
Tralalacek
- nováček

- Zařízení: HTC Touch HD
Podsviceni
Neviem ci ide o nastavenia kedze program mi vzdy vhodil hlasku ze chyba subor "backlight.exe", a to som skusal rozne verzie programu
Podsviceni
pokud mas sbp shell nebo neco podobneho tak neni problem si na plochu hodit zastupne podsviceni primo z win a mas pokoj a nemusis se v nicem hrabat
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Podsviceni
2 cejny: Na druhou stranu když potřebuje jen regulaci podsvícení, tak proč by si měl instalovat SPB Shell...
2 Tralalacek: Zkus některý z freeware programů ZDE, případně kdyby ani jeden z tohoto sajtu nevyhovoval, tak stačí pogooglit, věřím, že narazíš na něco, co ti sedne.
2 Tralalacek: Zkus některý z freeware programů ZDE, případně kdyby ani jeden z tohoto sajtu nevyhovoval, tak stačí pogooglit, věřím, že narazíš na něco, co ti sedne.