Potřebuji poradit s tímto problémem:
"z ničeho nic" jsem zjistil, že se mi někteří lidé vůbec nemůžou dovolat (ani mi poslat sms), pro tyto lidi, kteří mi dříve běžně volali a psali, mé číslo neexistuje. SMSky se jim vrací jako nedoručené. Nejsem si vědom, že bych cokoli měnil v nastavení volání nebo blokování čísel (ani nevím kde se to vlastně mění).
Můžete mi pls poradit na co a kam se mám v nastavení podívat, aby se na mě dovolal kdokoli kdo vytočí mé číslo?
(Nechtěné) blokování volání některých čísel
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
(Nechtěné) blokování volání některých čísel
Zkus dat SIM do jineho telefonu.
Pokud se ti ani pote nedovolaji, pak to res pres operatora. Pokud ano, tak je chyba nekde v systemu. Urcite jsi nikdy nezkousel programy na filtrovani hovoru, nebo jine progy, ktere to maji jako jednu z funkci(napr SPB Pocket Plus)? At uz je chyba kdekoliv, zaloha a hardreset by to mohly vyresit.
Pokud se ti ani pote nedovolaji, pak to res pres operatora. Pokud ano, tak je chyba nekde v systemu. Urcite jsi nikdy nezkousel programy na filtrovani hovoru, nebo jine progy, ktere to maji jako jednu z funkci(napr SPB Pocket Plus)? At uz je chyba kdekoliv, zaloha a hardreset by to mohly vyresit.