Playman Summer Games 2 (J2ME)

Diskuze o hrách pro Windows Mobile
Post Reply
D.Haba
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC One

Playman Summer Games 2 (J2ME)

Post by D.Haba »

da se nejak zmenit rozliseni java her pro mpx220?u tyhle hry je obraz tak roztazenej ze nevidim nektery body pod listama WM.rad bych si je nejak upravil aby to bylo v poradku.snad me chapete :wink: zadnej programator nejsem a vubec tomu nerozumim :oops:
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

zkus ty midlety protahnout touhle freeware utilitou, ale pokud to nezabere tak asi nic nepomuze. To by si musel byt vyvojar, nebo hodne rozumet jave a pak by asi to rozliseni slo upravit, ale pro normalni uzivatele je to asi nemozne :(
D.Haba
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC One

Post by D.Haba »

jo to uz sem zkousel. tohle aplikaci protahuju kazdou javu nez ji natahnu do founu. no nic, tak si playmana zaparim jen v malinkym okynku
Sket
nováček
nováček
Zařízení: E-TEN Glofiish M750, Motorola MPx 220

Post by Sket »

jak si nastavím ovládání tý hry? Jde mi pouze šipka nahoru (funguje jako potvrdit) a šipka doprava (funguje jako zpět). Žádný jiný tlačítko na celým telefonu nic nedělá.
KarelS
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by KarelS »

já uz si to nepamatuju uplne presne ale kdyz sem mel jeste nokii 3650 tak sem normálně rozbalil ten jar tam byla slozka myslim META-INF pak v tom byl soubor MANIFEST ten se editoval a nekde v nem se meni rozliseni u javovych her
Post Reply

Return to “Hry”