Chtěl by jsem se vás zkušenějších zeptat jaký je nejlepší nebo alespoň dostačující PPC nebo smarthphone na hry. Zatím jsem měl vždy jen obyčejný telefon ale to by jsem chtěl změnit a tak se teď poohlížim po něčem s operačním systémem. Nejvíc se mi zatím líbil přicházející HTC TyTN, ale u toho jsem se dočetl ze serveru Mobilmania.sk, že na náročnější 3D hry nejni a dost mě to zamrzelo. Sháním přístroj, který by dobře zvládal hry, ale měl i jiné fce (pro mě je ještě důležitý foťák a popřípadě qwerty klávesnici).
Prosím poraďte mi.
Jaký je nejlepší PPC nebo smarthphone na hry?
pokud chces ppc vylozene na hry, tak tytna bych vyloucil. Jeho vykon neni zas tak strasne slaby a vetsina ppc her (vyjma tech pro 3D graficky akcelerator co maji napriklad Dell Axim x50v/x51v) ti na nem pojede celkem bez problemu, ale davat bezmala 20 000,-kc za zarizeni na hry mi prijde docela luxus 
Kvalitni vykon (a celkem dobre ovladani) nabizel starsi Dataphone 2 (MDA 2), pripadne MDA Compact, oboje se dnes da sehnat za peknou cenu a do zacatku to myslim bohate staci. Pokud chces neco s HW klavesnici, pak bych mozna doporucil vario (to se da pouzite sehnat tak kolem 8k), ale zase jeho vykon neni tak extremni a nektere hry se na nem mohou sekat. Pripadne pokud chces hrat ty nejlepsi hry, tak si kup Axima s grafickym akceleratorem, ale tam uz budes potrebovat cca 11000,-. Do zacatku by ale klidne stacilo nejake starsi ppc s dobrym procesorem...
Kvalitni vykon (a celkem dobre ovladani) nabizel starsi Dataphone 2 (MDA 2), pripadne MDA Compact, oboje se dnes da sehnat za peknou cenu a do zacatku to myslim bohate staci. Pokud chces neco s HW klavesnici, pak bych mozna doporucil vario (to se da pouzite sehnat tak kolem 8k), ale zase jeho vykon neni tak extremni a nektere hry se na nem mohou sekat. Pripadne pokud chces hrat ty nejlepsi hry, tak si kup Axima s grafickym akceleratorem, ale tam uz budes potrebovat cca 11000,-. Do zacatku by ale klidne stacilo nejake starsi ppc s dobrym procesorem...