Chyba paměťové karty - TYTN II
Dobrý den, hledal jsem v tématech nějakou stopu po podobném problému, ale marně, tak si dovolím založit nové téma. Mám takový pro mně poměrně zapeklitý problém s paměťovkou u svého TYTNu II. mám 4GB HC a až do nedávna bez problému pracovala. A dnes ráno jsem otevřel Total Comander a zdá se,že se mi karta přes noc zbláznila. Složky,co v ní byly tam jsou jen z poloviny a ty, co zůstaly se zobrazují jako řada nesmyslných znaků.. Znaku který ani neumím na klávesnici ani napsat.Zkoušel jsem katru do čtečky PC a taky nic..
Pokud by se našel nějaký zběhlejší uživatel, který by mi poradil, budu moc rád. Děkuji
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
To vypadá na závadu karty, emáš náhodou Kingston? Ty jsou problémové.
Pokud jsi na ní neměl příliš důležitá data, tak zazálohuj alespoň ten zbytek, co viditelný je a pak ji zkus vyformátovat.
Jinak ve čtečce v PC/NB dříve fungovala? Ne všechny čtečky podporují HC formát, ikdyž pochybuju že bys to dříve nezkoušel
Pokud jsi na ní neměl příliš důležitá data, tak zazálohuj alespoň ten zbytek, co viditelný je a pak ji zkus vyformátovat.
Jinak ve čtečce v PC/NB dříve fungovala? Ne všechny čtečky podporují HC formát, ikdyž pochybuju že bys to dříve nezkoušel