JAK DIGITÁLNĚ PODEPSAT PROGRAM ???

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
kissarmy
nováček
nováček

JAK DIGITÁLNĚ PODEPSAT PROGRAM ???

Post by kissarmy »

Potřeboval bych vědět jak mám digitálně podepsat programy, které přeložím, protože po jejich úpravě my ho windows mobile nespustí a řekne že není od důvěrihodného zdroje a není digitálně podepsán. U některých programů to nevadí, ale u spousty programů to vaadí!!!
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Re: JAK DIGITÁLNĚ PODEPSAT PROGRAM ???

Post by p.a.Ť.o »

Nejsem v této problematice "kovaný", ale domnívám se, že udělat certifikát je otázka peněz (oficiální cestou a asi to nebude nejlevnější) a pak taky neoficiální cestou (a koneckonců tím ve většině případů upravíš kód programu, což je u shareware trestné) jako je vygenerování nového (nebo zrušení toho předchozího). Bohužel, jak na to, to ti neporadím- netuším :tlem:
shapet
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

Digit.podpis - Fingerprint

Post by shapet »

Vsechny dulezite certifikaty mate nainstalovany,nezalezi,jestli mluvime o WIN,Psionech(Symbianu) nebo ne. Svuj vlastni certifikat Vam generuje pocitac,musite mu dat duveru a zaradit jej do uloziste certifikatu,kterym verite (bude to jen jeden navic,dalsi tam netahejte). Ted bude na ostatnich,jestli prijmou certifikat neproverene autority (cili Vas),nebo ne.
V zakladni instalaci je vzdy jiny certifikat,nez instaluje OS neduveryhodny.
Pokud by jste se tim zabyval profesne,pro zisk,musite si ceritikaty zakoupit a nainstalovat.
pospa
přispěvatel
přispěvatel

Re: JAK DIGITÁLNĚ PODEPSAT PROGRAM ???

Post by pospa »

kissarmy wrote:Potřeboval bych vědět jak mám digitálně podepsat programy, které přeložím, protože po jejich úpravě my ho windows mobile nespustí a řekne že není od důvěrihodného zdroje a není digitálně podepsán. U některých programů to nevadí, ale u spousty programů to vaadí!!!
Napiš o jaké programi ti jde. Nativní pro WindowsMobile, nebo .NET?
Post Reply

Return to “Aplikace”