Tak ja pridam par svojich skusenosti s hudbou.
Sense prehravac je fajn, no je tam vecny problem s audio boosterom (zosilnovac zvuku), ktory sa po kazdom tracku vypne. Skusil som .cab z XDA, ktory prepise registre HKLM\Software\HTC\AudioManager_Eng\Config\enter_su spend zmenit 1 na 0. Nefungovalo to ale uplne. Doinstaloval som si SRS Wow HD - odporucam. Zvuk je vseobecne lepsi, len sa treba pohrat s nastaveniami. Ja mam 3D - 40%, center - 30%, focus - 60%, definition - 50%, trubass - 100%, trubass eq - 60Hz, input a output -1 dB. Pomohlo to trochu tak, ze aj s vypnutym audioboosterom v sense prehravaci to bolo pocuvatelnejsie.
Dalsi pokus bol prehravac Nitrogen. Je fajn, ale nejako mi nesadol. Uz som aj zabudol preco
Potom som skusil S2P (v0.73beta) prehravac a ostal som pri nom. Nema ekvalizer ale vystup je velmi prijemny (mozno pomohol aj SRS?). Jeho hlasitost ale nezvysuje aj systemovu hlasitost. Takze ak ju v systeme mate na 50%, tak v S2P je to 100%. Treba preto mat systemovu aspon na 80% a v playeri si ju uz nastavovat podle libosti. Menu je prehladne, vsetko je fingerfriendly ale pomalsie nez v sense.
A dnes som nasiel dokonale jednoduche riesenie problemu s audio boosterom na XDA. Je to v tom hlavnom vlakne s tipmi, bod 25. Pri nastaveni boostera netreba potvrdit tlacidlom done (hotovo) ale stlacit hardverove tlacidlo home (domcek) a vybavene

Pol hodinu som porovnaval rozne zanre v sense prehravaci a v S2P a je to nerozhodny suboj. Raz je jeden o milimeter lepsi, pri inom songu zas druhy
p.s.: kvoli HD2 som predal svoj Microsoft Zune, ktory ma zvukovy vystup na velmi vysokej urovni a bal som sa, ako to bude s HD2. Teraz mozem povedat, ze je to v pohode a HD2 vie byt s vhodnymi nastaveniami a sluchadlami plnohodnotnym a kvalitnym prenosnym hudobnym prehravacom. Vyssi sum, trochu ostrejsie nizke frekvencie ale stredy a vysky rovnake. (subjektivny nazor)
p.p.s.: vsetko co som napisal plati pri pouziti kvalitnych sluchadiel. Ja konkretne pouzivam uzavrete AKG K24P