Nefunkční wifi u Touch 2

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
ZdenekP
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch 2

Nefunkční wifi u Touch 2

Post by ZdenekP »

Zdravím,

mám pár dnů HTC Touch 2. V pohodě jsem se připojil ke své domácí wifi síti. Pak jsem asi na dva dny wifi vypnul a používal GPRS/EDGE. Teď jsem wifi zapnul, ale systém hlásí, že moje síť není dostupná. Vůbec ji nevidí. Zkusil jsem smazat nastavení a zadat znovu, ale bezúspěšně. Jinou cizí síť vidím.
Notebook i tiskárna mi na moji síť chodí v pohodě, takže problém musí být v HTC. Žádná nastavení jsem neměnil, posuvník minimum-maximum výkonu jsem vyzkoušel. Nefunguje to ani po vyjmutí nebo vložení SIM, soft resetu, vypnutí a zapnutí HTC, vypnutí zapnutí WLAN.
Nevíte někdo co s tím?

Předem díky za rady. Už fakt nevím jak dál.

Ještě doplním, že jsem nastavoval synchornizaci s Windows Mobile Device Center, ale to by snad na to nemělo mít vliv.
nooBody
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch2

Nefunkční wifi u Touch 2

Post by nooBody »

a zkoušel jsi vypnout EGDE a pak zapnout wifi?
Já jsem tedy před zapnutím wifi ostatní datové přenosy vypnul, ale nevím jestli to mělo vliv, ale neměl jsem problém s připojením
ZdenekP
nováček
nováček

Nefunkční wifi u Touch 2

Post by ZdenekP »

Zkoušel a nic. A mám vyndanou SIMku, takže všechno ostatní je vypnutý automaticky. Už jsem zkusil i vypnout a zapnout router, ale to na to nemá vliv, protože notebook i tiskrána chodí v pořádku. On tu síť prostě vůbec nevidí. Jakoby nebyla. Přitom nějakou jinou mi na jeden dílek signálu občas ukáže, takže vyhledávání musí fungovat. :roll:
nooBody
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch2

Nefunkční wifi u Touch 2

Post by nooBody »

když mám na routru skryté SSID sítě, takže mi taky nenajde v takovém tom přehledu dostupných sítí... respektive jsem musel ručně napsat název sítě a pak už se připojovala automaticky, ale tohle tvůj případ nejspíš nebude, když to před tím šlo... Ale možná bych zkusit podobný postup -- přes nastavení -> připojení -> wifi tam vyplnit potřebné parametry tvojí WLAN... jinak mě zatím nic moc jiného nenapadá :-(
ZdenekP
nováček
nováček

Nefunkční wifi u Touch 2

Post by ZdenekP »

Díky za snahu. To jsem samozřejmě udělal. Dokonce jsem to celý smazal a nastavil znovu. A skryté SSID nemám, protože notebook to vidí.

Nikdo další neporadí? Do hard resetu se mi moc nechce. Sice tam ještě nic nemám, ale přece nějaký nastavení už jsem udělal a to nechci ztratit. Hlavně nastavení e-mailových účtů se nedají zálohovat :cry:
Jarda
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: htc touch 2

Nefunkční wifi u Touch 2

Post by Jarda »

Tenhle problem mam taky, zkoušel sem všemožný nastavení telefonu i wifi. zkusil sem i hardreset a nic.
ZdenekP
nováček
nováček

Nefunkční wifi u Touch 2

Post by ZdenekP »

Včera jsem večer vypnul notebook, router, HTC. Asi za 5 minut jsem zapnul router a HTC a připojení naskočilo :grin: Přes noc jsem měl vypnutý router i HTC, ráno jsem to zapnul a zase nic :cry: Vypadá to, jako by router (ZyXEL od O2) síť vysílal nějak tak, že ji HTC nevidí a občas se něco po zapnutí změní a HTC se chytne. :?:
Díval jsem se i na http://www.xda-developers.com" onclick="window.open(this.href);return false; a taky se tam s tím setkali. Poslal jsem mail na autorizovaný servis, tak uvidím, jestli se nějak vyjádří; kdyžtak to sem pak hodím.
DDsystem
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: SX1;N70;HTC TOUCH;HTC TOUCH 2

Nefunkční wifi u Touch 2

Post by DDsystem »

Mě zas funguje Wifi kdokoli jinde (naprosto bez problemu) než doma... Sice se spojí s routerem, ale už nepošle ani jeden paket... :-(
rotri
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: htc touch 2

Nefunkční wifi u Touch 2

Post by rotri »

mam stejny problém, doma se prihlasim v pohode, ale jinou sit jinde nenajdu, ani stejne silnou, na stejnym routru, ale u kamarada, udelal jsem i hard reset a porad stejny. Zkusim to jit asi reklamovat, uvidim, co me na to reknou, ale mam strach, ze to akorat na mesic vezmou a stejne nic nezjisti. :cry:

-- doplnění předchozího příspěvku (pon úno 22, 2010 8:23) --

Tak jestli to nekoho zajima, tak jsem tu nefunkcni wifi reklamoval, neslo mi na touch 2 i GPS a prislo mi to asi po tydnu, se zamitnutou reklamaci, pry vse funguje OK a opravdu najednou vse funguje OK. Je tam ale novy soft :P
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”