Koupil jsem HTC touch 2 a nějakým záhadným způsobem se mi povedlo na úvodní obrazovce změnit domovské město (Ostrava) s počasím na jiné (Thodupuzha) Rád bych měl Ostravu na úvodní obrazovce a neumím si s tím poradit.
Pomůžete někdo?
HTC TOUCH 2 - změna nastavení na úvodní straně
Jestli myslíš tohle, tak co třeba zkusit nabídku MENU a tam vybrat jiné město 

Tahle karta není problém.
Problém mám na první straně, kde jsou hodiny a pod nimi je info o počasí. tam to mám špatně.
-- doplnění předchozího příspěvku (pát led 22, 2010 20:24) --
Ono se mi to chová nějak divně.
Zapnul jsem BT, Wifi a spustil mapu. Ukázalo mi to aktuální pozici.
Vyskočil jsem, zaktualizoval počasí na záložce, přešel na první stranu, zaktualizoval počasí a ejhle - Ostrava tym byla.
Totéž jsem se pokusil udělat za hodinu a na mapě i v počasí mi naskočily opět staré údaje.
Nicméně na další pokus se zapnutým BT se to opět nastavilo jak potřebuji.
Problém mám na první straně, kde jsou hodiny a pod nimi je info o počasí. tam to mám špatně.
-- doplnění předchozího příspěvku (pát led 22, 2010 20:24) --
Ono se mi to chová nějak divně.
Zapnul jsem BT, Wifi a spustil mapu. Ukázalo mi to aktuální pozici.
Vyskočil jsem, zaktualizoval počasí na záložce, přešel na první stranu, zaktualizoval počasí a ejhle - Ostrava tym byla.
Totéž jsem se pokusil udělat za hodinu a na mapě i v počasí mi naskočily opět staré údaje.
Nicméně na další pokus se zapnutým BT se to opět nastavilo jak potřebuji.
Jak měníte na home stránce město? Já si změním v záložce počasí na Ostravu a jako druhou položku tam mám prahu (která z nějakého důvodu nejde ani odstranit, není v nabídce na odstranění) a pořád mám na úvodní obrazovce Praha :(
Mně se to daří jedině dle postupu, která jsem popsal o příspěvek dříve (se zapnutým BT a WiFi). A szejně mně tam občas skočí Indie.
A odebrat ti PHA musí jít - na záložce počasí, když ji máš na obrazovce - dole v pravo - Nabídka - odebrat umístění.
A odebrat ti PHA musí jít - na záložce počasí, když ji máš na obrazovce - dole v pravo - Nabídka - odebrat umístění.