Zdravím,
potřeboval bych poradit se synchronizací zařízení HTC Touch 2. Z telefony Sony Ericsson K550i jsem vytáhnul kontakty do Windows Kontakty a kalendář do Windows Kalendář a teď bych to potřeboval nahrát z těchto aplikací do HTC. Nevíte někdo jak na to? Mám Windows Vista a Windows Mobile 6.5.
Předem díky za odpovědi.
Synchronizace HTC Touch 2
já synchronizuji přes centrum synchr.WM, který jsem si stáhl podle návodu. Bez problémů synchronizuje s MSOutlook2003.
ActiveSync/WMDC neumějí synchronizovat s Wndows Kontakty/Kalednář, je potřeba data dostat do Outlooku a s tím následně synchronizovat.
Právě že já Outlook nemám. Napadlo mě dostat tam aspoň kontakty posláním vizitek e-mailem. Budu to zkoušet. Přepisovat ručně se mi to nechce 
-- doplnění předchozího příspěvku (ned led 24, 2010 16:00) --
Krásně to jde poslat jako vCards přes bluetooth. Dokonce se to z Sony Ericssonu K550i přeneslo i s obrázkem a všechno se přiřadilo jak mělo. I Kalendář tak funguje, takže kdo nemáte Outlook, zkuste to takto.
-- doplnění předchozího příspěvku (ned led 24, 2010 16:00) --
Krásně to jde poslat jako vCards přes bluetooth. Dokonce se to z Sony Ericssonu K550i přeneslo i s obrázkem a všechno se přiřadilo jak mělo. I Kalendář tak funguje, takže kdo nemáte Outlook, zkuste to takto.