PLS, hledám pomoc.
Koupil jsem HTC touche 2 a nějakým záhadným způsobem se mi povedlo na úvodní obrazovce změnit domovské město (Ostrava) s počasím na jiné (Thodupuzha) Rád bych měl Ostravu na úvodní obrazovce a neumím si s tím poradit.
Pomůžete někdo?
HTC touch 2 - změna v nastavení úvodní obrazovky
-
martintrestik
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S II
Ahoj, záložka počasí, v pravo tlačítko Menu a klik na přidat město, vyhledat Ostrava, přidat, a město Thodupuzha smazat podobným způsobem jen místo na přidat město klikneš na odstranit město
Myslím, že tohle vik nemyslel. Jedna se o "úvodní " domácí obrazovku. Já s tím mám taky nejakej svízel. Ať dělám co dělám, pořád tam mám nějaké americké město a moji pozici tam nemohu dostat. Poradí někdo, nebo je to nějaká chyba.
Tak teď náhodně projíždím telefon a zjistil sem že když dáte start->nastavení->další->systém->nastavení místa->tak se tam dá zapnout funkce pomocí které si telefon sám zjistí kde se nachazí:) a dokonce sem to ted nasel primo v nastaveni je záložka umístění ve které se to dá zapnout taky:) mám win. 6,5
Tak tohle nastavení jsem tam nenašel, ale problem jsem vyresil tou uplne nejjednodussi cestou a to instalaci aktualizace ROM primo ze stranek HTC (http://www.htc.com/cz/" onclick="window.open(this.href);return false;). "Aktualizace pro HTC Touch2 – Aktualizace počasí".Nyni uz je vse OK. Jen ten jejich navod aktualizace je trochu zavadejici a to v bode c.4. Stahnes ten soubor (RUU_MEG_02768_20091030.exe) treba do notasu a pomoci nástroje" Microsoft ActiveSync®" pro WXP nebo Windows Mobile Device Center pro Vistu jsem se pripojil k HTCecku. Pak jsem spustil ten "exe" soubor v notasu a probehla aktualizace(na obrazovce se ridis navodem). Predem se doporucuje zaloha, nabite baterie atd. U me se, ale v teto aktualizaci nic neprepsalo ani neztratilo a vse funguje.