MS Outlook, alternativa + jiny dotaz

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
georgeld
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: glofiish m700

Post by georgeld »

Dobry den,
mam otazku ohledne pouzivani aplikace outlook. Mam svuj prvni pocket PC s WM6 a nasledujici problem. Chci si synchronizovat kontakty z pda do PC a mit takovou kompatibilni zalohu pro pripad straty, navic bych chtel kontakty vice doplnit - dopsat veci jako email, icq apod. a protoze mi to da dost prace, chci mit zalohu a navic to delat na pc aby to slo svizneji. Jenomze ActiveSync mi pise, ze musim mit nainstalovany Outlook. Pouzivam openoffice a ten outlook jsem se pokousel najit, stoji dost penez (jsem student) a do studenstke verze office ho nedavaji. Takze se vas chci zeptat, jakou mam alternativu, chci-li ty kontaky s PC synchronizovat. (vim ze existuje Sunbird a k nemu BirdSync, ale podle toho co jsem cetl nedokaze synchronizovat vsechno, napriklad poznamky apod. navic je placeny)

Potom druhy dotaz je, ze vim o tom, ze existuji jeste OS Symbian a Android. Predpokladam ze Microsoft as dela takovehle prekazky, takze kdyzbych si priste kupoval jiny pocket pc, zajimalo by me jestli by mi pomohlo zvolit jiny OS ktery mi nebude vnucovat takove veci.

A treti dotaz, dal jsem si do PDA Operu Mobile a chtel bych odinstalovat IE, jenomze tam neni takova moznost, da se to nejak normalne udelat?

Dekuji za pripadne odpovedi
koumes
moderátor
moderátor
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom

Post by koumes »

Musim konstatovat,že jiná než placená verze jakéhokoliv softu na sync není.Nejjednoduší je outlook a to s čímkoliv.WM Symbian Droid a i obyč fony.Takže stahni office 03 nejlépe a dál tu nebudu rozebírat možnosti odkud. :-D :twisted:

IE nejde odinstalovat,jedině že by kuchař,nebo i ty sám,odstranil z romky IE a fše co stím souvisí.Více na XDA.
Post Reply

Return to “Aplikace”