Zdravím,potřeboval bych poradit.Jako primární email používám Windows Live Hotmail,klienta Hotmail mám i v počítači.
V Hotmailu mam vytvořené podsložky do kterých se mi emaily řadí podle zadaných pravidel.(např.česká spořitelna,aukro atd...).Dále Hotmail používám k synchronizaci kontaktů a emailů ve svém PDA HTC Diamond 2.V počítači pokud spustím klienta,spusti se synchronizace klient natáhne složky a do nich roztříděné zprávy podle pravidel jak příchozí tak odeslanou poštu.Tyto pravidla se zadávají na webu a vše se třídí na webu hotmailu.
S čím bych potřeboval poradit v pda jsem si zadal do emailu účet hotmailu,dal jsem odeslat přijmout.Zprávy vše to natáhlo ale pouze jen do základních složek které v tom emailu jsou a navíc jen příchozí poštu odchozí ne,podsložky to žádné nevytvořilo (aukro atd... )takže zprávy co v nich jsou také v pda nemám.Lze to někde nastavit,aby se mi synchronozovala i odchozí pošta a i podsložky mnou vytvořené?
Windows LIVE Hotmail a emaily ve složkách.
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
Složky se synchronizují, je ale nutné je založit na webu Live Mailu, volba Správa složek, nikoliv v Outlooku (ty jsou pak jen lokální). V případě telefonu je pak poté potřeba zapnout sync složek v Menu / Tools / Manage Folders.

Ano složky mám vytvořené přímo na Live Mailu a podle vašeho návodu jsem to nastavil a už to jede,díky moc za radu,mějte se.Soldán