Speed Forge Extreme: Graficky nadupané závody vznášedel

Zajímavé hry pro iPad a iPhone, tipy a návody
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Při prvním pohledu na nový závodní titul Speed Forge Extreme jsem si vzpomněl na staré dobré závody vznášedel ze Star Wars, u kterých jsem ještě před pár lety trávil dlouhé hodiny. Prostředí hry je zasazeno do roku 2142 na planetu Mars (že by pro změnu odkaz na strategii Earth 2142), kde si budete moci ověřit vaše závodní schopnosti na celkem 12 tratích s opravdu pěknou 3D grafikou. Aby to nebylo jen o nějakém tom létání, přidali autoři do hry nejrůznější zbraně jako rakety či miny, kterými můžete likvidovat soupeře. V garáži si můžete vybírat z několika různých typů vznášedel, která se od sebe liší v různých parametrech; ty je dokonce možné částečně upravovat. Při vysokých rychlostech se můžete těšit na jemné rozmazání obrazu (motion blur efekt), nicméně pouze s iPhonem 3GS, u starších generací tento efekt výrobce doporučuje v nastavení vypnout, jinak hra nemusí běžet plynule.

obrázek

Je škoda, že aktuální verze 1.1 nenabízí podporu multiplayeru přes Wi-Fi či Bluetooth, ale snad se v dalších aktualizacích dočkáme. Pokud nechcete hned investovat do plné hry, můžete si z App Store stáhnout Lite verzi.

Speed Forge Extreme
obrázek
Cena: 2,39 EUR
Velikost: 62.2 MB

Speed Forge Extreme: Lite
obrázek
Cena: zdarma
Velikost: 28.5 MB

Video ze hry
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tYaUBxKmsBY[/youtube]
Tom Vysoudil
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Xperia X1 a iPhone 4

Post by Tom Vysoudil »

Minuly tyden jsem nasel tohle video a myslim, ze speed forge by mela byt i na X10 ne? Ale na X10 chybi dost ovladacich prvku na displeji a snad je to prototypem. Jinak prvni graficky pekna hra, alespon podle me, ktera je graficky na stejne urovni jak u Androida, tak na iPhone.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Cecek: děkuji za doplnění, o té verzi pro Android jsem ani nevěděl, ale máš pravdu (je tam i video).
cryingfreeman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy

Post by cryingfreeman »

zaprvé táto hra bola najpr pre android(dostalo to aj cenu), zadruhé ta verzia pre 3GS vyzerá lepšie než ta pre qulacoomy, možno bude hires verzia aj pre Droid a Nexus
Thompson
smartguru
smartguru
Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2

Post by Thompson »

Bohužel ovládání těch vznášedel je opět - hry.
Post Reply

Return to “Hry a zábava na iOS”